Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe...

mdlosci na dym papierowowy... PILNE!!!

Polecane posty

Gość czy to mozliwe...

witam, czy pojawily sie u ktorejs z was mdlosci na dym papierosowy a nie bylyscie w ciazy i wczesniej wam ten dym nie przeszkadzal??? bo mnie dzis tak strasznie mdli na dym z papierosa a w ciazy nie moge raczej byc (spirala) i nie wiem z czego to??? ;/

Gość czy to mozliwe...
????????????

Gość czy to mozliwe...
no walasnie a mi tak nagle zaczol przeszkadzac bo wczesniej nie mialam z tym problemow

Gość a jest jest..
jak spirala to walsnie MOZESZ byc w ciazy ;/

Gość kadaraka
mi też teraz dym przeszkadza a kiedyś nie, nawet sobie popalałam a teraz na sama myśl że mogłabym zapalić robi mi się niedobrze, a w ciąży nie jestem

Gość kiedys_to_mialem
lepiej wyjmij te spirale zanim owinie sie wokol kregoslupa plodu !

Gość yguy
spirala to nie środek antykoncepcyjny a środek poronny... więc ciąża jak najbardziej możliwa. ja zaszłam w ciążę podczas stosowania spirali i dziękować bogu te cholerstwo nie zabiło ani nie zaszkodziło dziecku..

Gość czy to mozliwe...
wescie wy mnie nie straszcie... rozmawialm z lekarzem i powiedzial ze w moim przypadku ciaza jest nie mozliwa. Ale miesiaczki mam normalne a to dopiero polowa cyklu wiec to chyba jednak nie ciaza...

Gość a jest jest..
moja znajoma spuscila spirale w toalecie..z okresem.nic nie poczula i tez po 9 miesiacach urodzila dziecko, na szczescie zdrowe. spirala to sciema!

ja przed ciaza palilam sporo a jak zaszlam w ciaze to doslownie do kibla ciagle latalam jak czulam dym. raz nawet opieprzylam sasiadke ze pali na balkonie i czulam przez otwarte okno chociaz wczesniej by mi to do glowy nie przyszlo, ale oprocz dymu papierosowego przeszkadzaly mi tez inne zapachy np gotowane mieso jezuuuu jak mi bylo niedobrze blee