Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hinotryjka25

Czy pracujecie z musu? Czy to prawda, ze malo kto lubi swoja prace?

Polecane posty

Gość hinotryjka25

Jak to jest? Czy rzeczywiscie tk jest ze malo kto lubi swoja prace i ludzie pracuja z musu, wstaja rano z musu, bez humoru idac do pracy, nie lubia swojej pracy?

Gość lillali
ja swoją pracę lubiłabym gdyby więcej płacili, a tak to nie przepadam.

Gość opiekunka babc
jestem opiekunką.pielęgnuję i ogólnie zajmuję się starymi ludzmi.lubię to co robię.jestem im potrzebna.zawsze lubiałam starych ludzi.

Gość opiekunka babc
nic mnie tak nie podnieca jak zapach moczu i starych ludzi

Gość w robocie większość ludzi
z którymi muszę się użerać to są debile do entej potęgi. dlatego nie lubię. wolałabym jakąś pracę, która nie jest związana tak bardzo z kontaktami z ludźmi

Gość Weronika-> weronka
pracuje z osobami niepełnosprawnymi intelektualnie jako terapeuta/opiekun lubię swoją pracę, są ludźmi fajnymi, mają swój świat lepszy ciekawszy bez wad, zła i smutkuale kierownictwo, kierownik i cała administracyjna banda potrafią zepsuć atmosferę pokazywaniem że są lepsi, ważniejsi to nie praca nas zniechęca ale ci którzy nami kierują i rządzą

ja lubię swoją pracę, jest ciekawa i niezbyt męcząca dostarcza mi czasem stresów, ale tylko czasem ludzie są w porządku, szef też jedyny mankament - że jest 50 km dojazdu, więc musze wstawać b. wcześnie i dużo czasu marnuję w środkach transportu