Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzęobojętności

zawalczyć ? jak ?

Polecane posty

Straciłam zaufanie mężczyzny o którym nie mogę przestać myśleć.. przez głupotę.. Stwierdził , że mu się podobam ale już nic z tego nie będzie , bo mi nie zaufa . Nie odbiera ode mnie telefonów nie odpisuje na wiadomości tekstowe, mam znikome szanse na spotkanie go przypadkiem. Bardzo mi na nim zależy, mimo , że nie znamy się długo, czuję że TO TEN .Ale czy faceta nie odpisującego na smsa '' nie mogę przestać o Tobie myśleć " da się jakoś przekonać ? Jak zawalczyć o niego i o jego zaufanie ? .

Gość hmmm343534
bu..

Gość macyska
nikogo na sile nie usidlisz... napisz mu pozegnalnego eska ze dajesz sobie spokoj.. ' a po za tym ludzia sie nie ufa od tak se i nie traci zaufanie tez od tak se... albo cos zrobilas.. lub kolo jakis glupi .. pierwsze trzeba poznac czlowieka czy warto ufac a nie skreslac zastanowiie nad tym daj spokoj wes nie pisz do niego olej go.

spędziłam z nim noc ( na miłej rozmowie ) podczas której zwierzył mi się.. Kilka dni póżniej wróciłam do swojego byłego .. Wiem jak głupia nastolatka. Już od dawna jestem sama i nie potrafię przestać o nim myśleć.

pomocy.......

Boshh :o Do mojego takie jak Ty wypisują 'mam do Ciebie sentyment', 'nie mogę przestać o Tobie myśleć', a my oboje mamy tylko polew z tego... żałosne... Nawaliły, a później jak się okazuje że zostały same, to przychodzi orzeźwienie ;)

jesli on cos do ciebie czuje to jeszcze wasze drogi sie zejda badz cierpliwa, jednoczesnie zyjac zwoim zyciem nie pisz, nie dzwon, nie przepraszaj to ma odwrotny skutek jak ma byc to bedzie, jesli nie, pogodz sie z tym