Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaTer

pomocy!! podoba mi sie jeden facet , który wspolnie ze mna chodzi na wyklady

Polecane posty

Gość innaTer

prawo jazdy... chcialabym jakos zagadac ale nie mam pojecia jak..to jest koles typu: łysy,dres itd..

Gość
zapytaj jakim autem woli jeździć: golf 3 czy bmw 3 e36

Gość innaTer
dzis ..cos mowil o bmw :) czyli ma podobny gust do mnie bo ja tez miłuje sie w ' bmka-ch'jest tak zajebiście przystojny...ehhh..tylko ,ze caly czas siedzi z kumplami i tak glupio troche :D blagam Was wymyslcie cos :D bo ja musze z nim cos rozkrecic temacik jakis bo sobie nie daruje,ze nic nie zrobilm :D a naprawde fantastyczny koles..nie jakies lalus..

Gość ale mam z was beke
zrob mu loda ty pusta szmato

jak bedziecie wychodzić po tych wykładach to udaj, że nie masz np. testów (a on będzie je mial przy sobie, albo kodeks, cokolwiek...) to wychodź jakby przypadkowo równo z nim i przeproś go z zapytaniem, cyz ma moż eprzy sobie testy/kodeks/cośtam bo coś cię nrtuje i chcialabys szybko sprawdzić albo pozyczyć i możesz mu po południu oddać, jesli mieszka gdzies niedaleko ;)

Gość Ptaszki ćwierkają
foka- dobre:) Widzę, dla koleżanki to idealna podpowiedź.:)

Gość ziarenko kaszy
a nie mozesz po prostu powiedzieć, że moze wybierzecie sie grupką -jeśli wstydzisz się z taką propozycją wyskakiwać tylko do niego-na piwo i pogadać o prawku, o wulkanie:D o bmw:D faceci lubią jasne i konkretne sytuacje:)