Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafsbnhgmjkm

kto mi coś wytlumaczy ? - matematyka

Polecane posty

Gość dafsbnhgmjkm

dopiero zaczęlam powtarzać matmę przed maturą kto mi wyjaśni jak rozwiązać to równanie oraz nierówność i dlaczego wlaśnie tak ? http://i40.tinypic.com/2elv12r.jpg

po co tak wcześnie zaczynasz? przecież masz mnóstwo czasu jeszcze! odpoczywaj jeszcze dwa tygodnie, zarwiesz noc przed maturą i wtedy się nauczysz wszystkiego!

Gość kr3hjfuiehd
Żartujesz, prawda???

myślę, że troszkę za późno na nauke, a te nierownosci i rownania kwadratowe sa naprawde proste ...

Gość lubiem keczup
jadzia miała 2 słoiki keczupu, jeden dała marysi a drugi krystynie z kotliny kłodzkiej. pytania do zadania: 1. kim jest jadzia? 2. Jaka jest odległość kamczatki od kłajpedy? 3.Dlaczego marysia wzieła keczup od jadzi? 4. Kto zjadł dżemik? 5. Kto pił z mojego kubeczka?

Gość człowiek biedronka
1. jadzia jest koleżanką marysi ( obie są kasjerkami w biedronce ) 2. odleglość yyy w h.....j daaaaaleko! 3. marysia wziela keczup od jadzi poniewaz chce sie w nim taplać 4. dzemik zjadl czlowiek biedronka 5. patrz pkt 4

30% z podstawy to kazdy jest w stanie zdobyc, ponad polowa zadan to gimnazjum a reszta to jakies proste ciagi geometryczne, logarytmy, itd

Gość lubiem keczup
jak widac tylko człowiek biedronka ma szanse na promocję do następnej klasy brawo ocena celująca oraz zapas keczupu od fundatora nagród firmy heniek & zygmunt

Gość nie bo z polskiego by
nie zdal/a :D