Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baoooooooolaaaa14362348975289t

lód w zakonie

Polecane posty

Gość baoooooooolaaaa14362348975289t

pewnego dnia byliśmy ze szkoła na pielgrzymce w zakonie. spedzilismy tam noc, ja i mój chłopak zamkneliśmy się w pokoju i zrobiłam coś niedopuszczalnego a mianowicie loda mu! on mi też robił dobrze. dodam że byłam po dwóch głębszych, lecz nie byłam tak pijana żeby nie zdawać sobie sprawy z tego co czynię. nie wiem co mam teraz zrobić! czuje się strasznie! boje się ze nie otrzymam zbawienia! mam jeszcze jeden bardzo niekomfortowy problem. otóż gdy uprawiamy miłosc francuską to on z ogromną siła przycika moja głwoe do swojego przyrodzenia. czuje jak jego członek napiera na moje migdałki. co mam zrobić by przestał?! nie chce zginąc przez zadławienie falusem! jestem taka młoda! całe zycie przede mną! w dotaku ludzie zmoejj miejscowości dziwnie sie na mnie patrza. jak mam im wytłumaczyć że wtedy w tym zakonei miałam ogromną chcice i nie mogłam się powstrzymac, czułam że musze go wziąśc do buz i porządnie zassać! z gróy dziękuej za pomoc. buziaki :*

Gość belbuś
zbawienie przyjdzie:)a miejscówa bardzo fajna:Pa ludzie krzywo patrzą bo zazdroszczą:P