Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka to ja

kazał oddać prezenty cz II

Polecane posty

Gość mirka to ja

wczoraj opisywałam pewna sytuację ale dla tych co nie wiedza napisze drugi raz. byłam z chłopakiem 3 lata i jakiś czas termu się rozstaliśmy. Wczoraj napisał mi smsa że dzisiaj wieczorem podjedzie po sukienkę która dał mi na urodziny i bizuterię bo chce to odebrać. no ok. niech bierze chociaż to dziwne że zabiera prezenty. pytałam z ciekawości na co mu ta sukienka...czy dla jego nowej dziewczyny a on że nie nie. no dzisiaj przyjechał dałam mu tą sukienkę i pytam dla kogo :) a on "a wesele mamy niedługo.na co ma dziewczyna kupować nową " rozwalił mnie tym :D

ale ja tą sukienkę miałam raz na sobie na jakimś weselu i jednak są na niej ślady użytkowania :d drobna plamka gdzieś i jest trochę zaciągnięta bo takie drobne kreski się porobiły :d no ale niech ma :D

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze uswiadom jego nowa laske ze bedzie miała sukienke i bizuterie po Tobie :D pewnie dostanie szału :D

mirka to ja :D to ja ;p wkoncu udało mi się zgadnąc hasło :D nie wiem skąd ... przyznaje że to najwieksza pomyłka mojego życia :D

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wyslij jej koniecznie, ja bym sie wqurwiła na jej miejscu :D

heh ona chyba ma konto na nk :D hmmm jak po tym weselu wstawi fotkę to napiszę jej że sukienka na mnie lepiej leżała :D

Gość Wolvfram
bez sensu się zachowałaś , należało normalnie założyć tę sukienkę a nie trzymać w szafie dla moli , gdybyś nosiła to przecież nie zdarłby z Ciebie

Gość ja powiem wam taaaaaaaaaaaaaak
trzeba było oddać w kawałkach jak ktoś pisał...