Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PolinkaPola

Czy sa na tym swiecie jeszcze normalni ludzie??

Polecane posty

Zastanawiam sie czy cos ze mna nie tak czy cos, bo ja sie juz gubie w tym swiecie, w tej calej rzeczywistosci. Otaczaja mnie tak głupi ludzie ze to koszmar, jak patrze na to wszystko co sie wokol mnie dzieje to zastanawiam sie czy jestem z kosmosu, WY tez tak macie??

Gość Może tak, może nie
Też:-(( Ale są jeszcze normalni ludzie.

Gość Może tak, może nie
Bo niestety normalnych jest mało:-((

Gość kobieto ty jestes psychiczna
wyjaw nam, o nieomylna w swoich sadach, co dla ciebie oznacza NORMALNOSC ? bo moze sie okazac, ze wszystko o czym piszesz jest nieprawda, i to ty sama jestes nienormalna :P

no własnie i sie zaczyna, co to znaczy "normalnosc", ale czy to ze nie wyjasnilam co dla mnie ono oznacza, sprawia ze mozesz nazywac mnie psychiczna?? to nie jest argument, wiec wypraszam sobie takie obrazanie mnie bo mnie nie znasz. Chodzi mi o to ze nie jestem stara ani gowniara, ale to co sie dzieje, ta dzisiejsza młodziez, jej zachowanie, to ze ludzie sa fałszywi, ze nie sa inteligentni(mowie o wiekszosci a nie o całosci), nie potrafia sie wysławiac, jezdzic autami, wszystko za kase, nie ma nic. Kiedys byly uczucia, jakies poczucie wstydu, a dzis?? ani wstydu, ani uczuc, ani mózgu, nic nie ma

Gość jane smith
nie jestes sama mam to samo odczucie, i wez sie teraz przystosuj...glupi swiat

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mieszkam z trzema normalnymi ludźmi, ale ale na kazdego normalnego czlowieka przypada tysiac glupich ludzi z internetu...

Gość kobieto ty jestes psychiczna
opisz nam jaka sama jestes, to bedzie dowod na to, ze jestes normalna lub nie :P

Gość autorkooo
autorko ! ja jak czytam mądre książki to potem jak spojrzę na ludzi to mi się chce rzygać , mam taki odruch

Gość Mertoro
Ja napiszę 'świat jest OK';)

demonizujesz rzeczywistość :) a może po prostu nie zauważasz pozytywnych ludzi wokół siebie? :p

Gość mamo ja wariat
Jak ktoś wcześniej napisał, tylko pacjenci domów wariatów są normalni. Reszta to wariaci.

Gość MożeNormalna
Witam, ja tez mam takie wrażenie że niektórzy ludzie otaczający mnie są poprostu nienormalni. Ja do końca nie wiem jaka jestem. Myślę ze całkiem przyziemna, ale kto wie, może ktoś o mnie pomyśleć, że ze mną coś nie tak, ale do końca nie wiem. Bynajmniej czuję się całkiem zwyczajnie. Odnośnie dzisiejszych ludzi, młodzieży która rośnie zastanawia mnie tylko to co będzie za 15 lat?? Jak to będzie wyglądało?? W tej chwil imam 22 lata i jak widzę chodzące 14 które zachowują się jakby były Bóg wie kim to nóż otwiera mi się w kieszeni. Solarium, makijaż i oczywiście pet w zębach. Coś okropnego, a w głowie oczywiście siano, zero jakiegokolwiek myślenia....

ale czemu Ty sie tak mnie doczepiłas?? moze Ty masz cos z głowa i zrzucasz to na mnie?? Ja jestem normalna, pracuje, ucze sie, mam znajomych, ucze sie na błedach, nie jestem materialistka, pieniadze nie sa dla mnie najwazniejsze ani wazne, umiem jezdzic samochodem, pracowalam jako kierowca, obecnie pracuje w erze. Nie jestem typem barbi, nakladania sobie tapety na ryj, gadania o tuszu czy o tym jakie auto ma moj facet, ktorego nazwiska nie znam. Chodzi mi po prostu o to, ze czasem czlowiek, poszukuje winy u siebie, i zastanawia sie czy cos z nim nie tak. Ja tak robilam i zle na tym wyszlam, po prostu otaczali i spotykalam nieodpowiednich ludzi na swej drodze, dlatego teraz pytam czy sa normalni ludzie? Poprzez takie winienie czlowiek zamecza samego siebie... Kiedy ja mialam 9 lat i szłam do komuni dostawalo sie zegarek, a teraz dosatjesz laptopa... ja wiem ze czasy sie zmieniaja, ale dla mnie to jest nienormalne, to w takim razie na 18 dostanie auto, jak w ameryce? Rodzice rozpuszczaja tak swoje dzieci i pozniej takie wychodzi na ulice, potrkatuje kogos jak smiecia, zero szacunku, zero w głowie, wazne zeby kolegom zaimponowac. Tacy ludzie pozniej z nami pracuja, zyja itp, czy ja mowie zle?

Gość MożeNormalna
CrazyHelloKitty wiesz ja myślę, że całkiem normalnie myślisz i dobrze mówisz. Niestety ja taki brak szacunku widzę u niektórych ludzi znajomych lub mniej znajomych, to jest bardzo przykre ale co zrobić. Człowiek swoje wychowanie wynosi z domu, jeśli go tak nauczono to myśli, że to dobre zachowanie i tyle no co tu więcej powiedzieć. Chodź byśmy bardzo chcieli nie zmienimy naszego świata...

Gość dla zabicia czasu pisze
do moze normalna-> pisze sie - "choć" !

oj czepiasz sie, moze ona chciala zebysmy gdzies z nia poszli ;p heheh, klade sie spac, jutro tu bede :) dobranoc wszystkim :) :*

Gość MożeNormalna
Chodź pomaluj mój świat :D:D:D. Tak pisze się choć !! Ale wiesz ile osób na tym świecie ma dysleksje dysfunkcje czy inne dziadostwo?? To nie czyni nienormalnym....

ja Cię na pewno na podstawie ortografii nie oceniam, wazne ze obie wiemy o co chodzi w temacie... chcialabym zeby wypowiedzialy sie osoby ktore uwazaja podobnie jak ja

Gość nie ma normalnych
same świty mnie otaczają , porażka :O

Gość nitrako90
mądre wypowiedzi tych pań,ale jeśli chodzi o zmianę tego świata na lepszy to muszę powiedzieć,że jeśli nie będziemy próbowali,a nawet robili wszystko co możliwe żeby naprawić ten zepsuty świat.to za kilka lub kilkanaście lat może się okazać że żyjemy w świecie zboczonym do szpiku kości.

Gość gość
nalezy zacząć od siebie pokaż innym

Gość gość
dokładnie, zacząć od siebie. Świata jest taki sam od zarania, ludzie tacy sami, zmienia się nieznacznie, za to my sami, wewnętrznie zmieniamy się, czasami nie do poznania. taka natura. zacząć od siebie - SWIETE SLOWA 🖐️

Gość nitrako90
no tak trzeba zacząć od siebie.zrobić rachunek sumienia,i sprawdzić czy ja żyję zgodnie z normami obowiązującymi od zarania dziejów.czy tylko życie chwilą i tak jak mi się podoba

Gość gość
są - prawiki bo wy wybieracie zyebów

Gość Heniuś
Są normalni i nie tylko prawiki :) Tylko normalność dziś jest passe :) Dziś trzeba być pie.....ym, pozytywnie, negatywnie, na różowo lub kolorowo :)

Gość prawdaobiektywna
Trudno nazwać zdrowiem,normalnością umiejętność dostosowania się do chorego społeczeństwa...