Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorsza od tej nowej

odezwal sie ex... PO CO??

Polecane posty

Gość gorsza od tej nowej

Gość gorsza od tej nowej
napisal po miesiacu braku kontaktu (3 miesiace po rozstanu) zaczal pisac o nas, wytykac bledy z przeszlosci... przy czym dowiedzialam sie rowniez dzis z innego zrodla ze od tyg ma dziewczyne i jest bardzo szczesliwy-- podobno... to po co pisze ?

Gość ma chwilowy
kryzys

Gość gorsza od tej nowej
juz o nim zapominalam teraz boli jeszcze bardziej...

odezwał się PO CH UJ i taka prawda. nie daj sie wyprowadzić z równowagi. sprawdza Cię czy ma nadal koło zapasowe

po co 2 takie same watki zakladasz...? tez kiedys pisalam do ex szczegolnie jak bylam pijana ale juz sie tego oduczylam bo to zalosne

Gość gorsza od tej nowej
prawda jest taka ze zawsze potafil mna manipulowac, przyznal kiedys ze wie ze potrafi wyprowadzic mnie z rownowagi... i znow mu sie udalo

Gość gorsza od tej nowej
nie wiem komputer sie zacial... sie dodal x2

ja bym mu w ogóle nie odpisywała. wiesz że umie manipulować? omijaj szerokim łukiem. I KONIEC ZŁUDZEŃ - NIE WRÓCI. co najwyżej Cię wykorzysta jak tanią dziwkę... niestety.. :o

Gość 666 i nie ma co jeść
Po co? Po sesks odezwał się ex :D

Gość karenaa
Ja tez po pijaku pisze do bylego, albo jak sie pokłóce ze swoim, albo zeby pokazac sobie samej ze mam kolo zapasowe, ale ze jestem "chciana" To zalosne co robie. Mysle ze Twój ex pisze z tego samego wzgledu.Ps. najgorsze jak mi ten ex nie odpisze. Wtedy mysle hmm pewno ma nową i sie wkurzam. Tak juz mam. Glupia jestem.

Gość WWWWWWWWWWWWQ
Do mnie tez odezwał sie były... po 5 latach, chociaż ma zonę, olałam gamonia i Tobie proponuję to samo... ale dałabym wiele, aby sie z nim spotkać :O

Gość gorsza od tej nowej
wszystko co mowicie to prawda... ale ja nie umiem ku*** nienawidze go a zarazem tak bardzo kocham

karenaa przejdzie ci ja tak robilam chyba dlatego bo chcialam mu pokazac ze przez niego pije no i tak bylo pilal przez 2 tygodnie prawie non stop i to jeszcze z jego kolega tak zeby latwiej to do niego doszlo

Gość gorsza od tej nowej
tez tak robie czasem.. on wie ze go kocham to jest najgorsze... moze sie nawet okazac ( co bym sie nie zdziwila) ze ta laska to tylko sciema... zeby mnie wnerwic jeszcze bardziej. on taki jest

Gość karenaa
ale gdy pisze do niego to nawet nie po to zeby go wkurzyć. ja chyba sama sobie chce cos udowadnic. To jest chore. Pewno mam komlepsy. Ja go nawet lubie , nie kocham juz, a on chcialby ze mną dalej byc. I co sie spije to do niego pisze. Rano chwtam sie za glowe: co ty znów zrobilas! najgorsze jest to ze po procentach odpierdala mi czasami niezle i potrafie jakies takie wymowne, troche zboczone smsy pisac. Szczególnie gdy pokłóce sie z moim. To takie zalosne. Bozee :o:o

Gość gorsza od tej nowej
u nas z kolei jest tak ze to ja go kocham chce z nim byc a on juz ma wyjebane. sprawia mu poprostu przyjemnosc jak mam dola...

Gość gorsza od tej nowej
ale nie moge pojac dlaczego tak ngle odezwal sie skoro jest taki szczesliwy... piszac mi o nas ... fuck !

Gość anerovedea
bosze...gostek se przypomniał i se numer odwalił a ta przeżywa i w nocy nie będzie spała żałosna jesteś

Gość gorsza od tej nowej
latwo powiedziec ;]

Gość gorsza od tej nowej
latwo powiedziec ;]

na pewno nie dlatego że Cię kocha :o ja też zerwałam i odzywam się czasami z nudów i ciekawości czy ta osoba nadal coś do mnie czuje. ale ja jak się odzywam to tak sobie, bez powodu właściwie :o

Gość gorsza od tej nowej
latwo powiedziec ;]

dziewczyno, jest sam i mu jądra ciśnie. Normalnie odzywa się, żeby sobie poruchać. I ty mu się prawdopodobnie oddasz.

Gość gorsza od tej nowej
masakra ...

Gość gorsza od tej nowej
pradopodobnie nie jest sam to raz a dwa wie ze jezeli chodzi o takie sprawy nie ma co na to liczyc

Gość gorsza od tej nowej
tego jestem pewna ;]