Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia twins

oddam ciuszki potrzebujacej mamie

Polecane posty

Gość mamusia twins

Chcialabym oddac ciuszki po moich czteromiesiecznych bliznietach, chlopczyk i dziewczynka. Nie chcialabym jednak trafic na naciagaczy, ktorzy sprzedaja pozniej podarowane rzeczy na Allegro. Czy jest tu moze jakas potrzebujaca przyszla lub swiezo upieczona mama? ja juz nie planuje dzieci, wiec moglabym jej co jakis czas cos podeslac.

Gość ja znam potrzebującą
ale znając zycie i tak sie wycofiesz :)

Gość zdarza sie ale to przeciez
wycofiesz?? co to za wyraz?

Gość mamusia twins
nie napisalam tego postu dla zartu, jak moglabym zartowac z takich rzeczy i dlaczego miaabym sie wycofac? chcialabym miec tylko mozliwosc sprawdzenia, czy jest to faktycznie potrzebujaca osoba.

Gość zdarza sie ale to przeciez
autorko-rozejrzyj sie wokół siebie najbliżej nie szukaj daleko

mozemy sie zgadac dam namiary .....skoro mówisz ze wyslesz :)

Gość mamusia twins
mieszkam w UK i niby komu mam tu pomoc, w mojej rodzinie nie ma maluchow, znajomi nie potrzebuja. Zreszta nie wiem, po co sie tlumacze...

Gość mamusia twins
do - ja znam potrzebujaca - ne podoba mi sie twoj sarkastyczny ton, to po pierwsze, po drugie - jak moge sprawdzic, czy to nie naciaganie?

dlaczego sarkastyczny ? ...po prostu nie pierwszy raz ktos sie ogłasza a potem wychodzą z tego nici wiec podchodze z duza rezerwą a po drugie -nie wiem jak sprawdzisz ....-moze zaufasz ?

Gość te mamuśka fajna
prowokacja :P Na początku piszesz, że oddasz a potem się zastanawiasz jak możesz sprawdzić czy cię ktoś nie naciąga... trzeba było myśleć przed założeniem topiku oddaj do caritasu, na bank w tym twoim UK jakiś oddział znajdziesz ;P a poza tym czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ;)

Gość mamusia twins
no coz, na slepo nie wysle, czytalam na innym portalu o dziewczynie, ktora wyslala ciuchy "potrzebujacej" mamie i wiesz co sie okazalo? ze ta "biedna" pani byla wlascicielka lumpeksu i handlowala sobie tymi rzeczami... a ta mama to z jakiego wojewodztwa?

ze sląskiego

Gość mamusia twins
napisalam, ze oddam i zaznaczylam w poscie od razu, ze nie chce trafic na naciagaczy, chyba nie doczytalas... skoro mam zamiar wyslac tej mamie wiecej rzeczy za jakis czas, to chyba normalne, ze chce sie upewnic, czy nie trafia do oszusta...i to nie jest moje UK, bo ja jestem Polka... to nie jest prowokacja, bo niby czemu mialoby to sluzyc...

Gość mamusia twins
owszem, sa tu biedniejsze rodziny, ale zyja o wiele lepiej, niz rodziny w Polsce, chcialabym pomoc jakiejs mamie z Polski.

Gość a wiesz ile kosztuje przesyłka

Gość ja mieszkam w uk
i chetnie przyjelabym ciuszki z tym ze moj synek tez ma 4 miesiace :(

Gość a wiesz ile kosztuje przesyłka
a jak to niby chcesz sprawdzic -- maja ci wyciąg z renty przysłac czy zdjecia w dziurawych butach

Gość mamusia twins
oj dobra to jest prowokacja. Byłabym nienormalna gdybym tyle drogich, fajnych ciuchów oddała jakiejś obcej kobiecie. Ciesze się, ze się nie dałyście złapać na moje PROWO :) Pozdrawiam was i idę już spać bo już majacze :P

glupoty wypisujesz:Oskoro tak bardzo pragniesz pomoc biednej rodzinie z Polski to popytaj sie wsrod znajomych czy znaja kogos potrzebujacego.

Gość zycze ci oby
ktos sobie kiedys z ciebie kpiny robił i np szydził z twojej biedy/zdrowia/dzieci ..:)

Gość ja mieszkam w uk
jesli chesz to ja znam kilka dziewczyn ktore spodziewają sie dzidzi a sytuacja u nich tez nie jest ciekawa..

Gość mamusia twins
przeciez napisałam, że to prowokacja, dajcie już spokój...ide spać!

My staramy się o dziecko i wiem że już niedługo przyjdzie ono na świat. Mam taką nadzieje bo 9 miesięcy temu poroniłam. Napewno przydałyby się nam kiedyś ciuszki.

Gość mamusia twins
podszywaczu, nie stac cie na lepszy tekst? dziekuje za wszystkie propozycje pomocy tutaj, nie bede sie juz wiecej tlumaczyc, dlaczego chce pomoc komus z Polski i nie oczekuje wyciagu z renty, myslalam raczej, czy moglabym ta pania odwiedzic... do ja znam potrzebujaca - jak moge sie z ta pania skontaktowac?

Gość mamusia twins
do ja mieszkam w uk pomoge chetnie :) z jakich miast sa te dziewczyny? ja mieszkam w Plymouth

Gość mamusia twins
podszywaczu, spadaj stąd bo ja jestem nieobliczalna i zaraz z nerwów te ubranka podrę na strzępy

o matulu ja juz nic z tego topiku nie wiem :D to sa jaja czy nie ? :O