Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia twins

oddam ciuszki potrzebujacej mamie

Polecane posty

Gość mamusia twins ta prawdziwa
o ja pierdziele, ale teraz strzliłam babola, ktoś się podszył pode mnie, ten czarny nick to nie ja, ja jestem z dopiskiem ta prawdziwa

nie, to nie sa jaja, myslalam, ze juz cie tu nie ma, wiec odpowiedzialam tamtej dziewczynie... a tamto to byl podszyw, niech teraz cos napisze, jak zaczernilam sobie nick wiec niech zostanie tak, ze pomoge tej pani o ktorej mowisz, zeby juz nie bylo, ze krece i prosze juz o nie pisanie na tym topicu, jak moge sie z ta pania skontaktowac?

Gość nunino
ze slaska znowu ta sama naciagaczka:o znam dziewczyne ktorej maluch urodzil sie z porazeniem ,teraz znowu jest w ciazy ,maz zginal w wypadku m-c temu:( jak chcesz to dam namiar na nią...z checia przyjmie kazda pomoc:(

Gość ja znam potrzebującą
3368175 to moje g-g

Gość nunino
jak cos podaje mail matrunia26@o2.pl

czarny wstrętny podszywaczu, a kysz stąd zarazo, topik mi zabierasz DZIEWCZYNY TO JA JESTEM TA PRAWDZIWA AUTORKA, zaraz zaczernie sobie ten nick abyście mi uwierzyły

dom wariatów na tym topiku ;) kazdy swoje ja tylko chce wiedziec czy sie do mnie odezwiesz mamo twins :) bo inaczej....ide spac

odezwę sie ale jutro, bo dziś już nie mam siły

i znowu ten podszyw, a kysz stąd powiedziałam ci ofermo

szkoda ze nie teraz to bedzoe moment podam adres i ..sama zadecydujesz jutro nie wiem

ok, zaraz cie dodam do kontaktow, myslalam ze troche pogadamy o sytuacji tej pani, dlatego chcialam jutro, dzis padam, bo maluchy daja w kosc, zaraz sie odezwe, a wam wszystkim dziekuje za mile slowa :)

hehehe....szkoda ,ze nie teraz...myslalam ,ze to będzie moment podam adres i tyle:classic_cool::D:D przeciez pisala autorka ,ze chce poznac sytuacje rodziny...ale po co

Gość kobietka2020
Witam wszystkich.Mam pytanie. Czy mialby ktos do oddania ciuszki dla 5 letniego chlopca? bardzo potrzebuje. Z gory naprawde slicznie dziekuje . to moj nr gg 285426

Gość karolkajolka
ja chętnie bym wzieła ciuszki cenie sobie pomoc od innych i wierze w to że są dobrzy ludzie na tym świecie, za dwa miesiące rodzę syna ma ubranka na sam początek a jak wiem dzieci szybko rosną i co rusz trzeba coś kupować i nie widzę nic złego w tym że ubranka są używane , gdyż w jaki sposób dziecko roczne dwuletnie czy trzy letnie może zniszczyć ubranka nie każdego stać na nowe ubranka i jak wiadomo jest więcej sklepów z używaną odzieżą jak sklepów z ubraniami nowymi

Gość karolina takie bylo imie moje
co slychac u ciebie matko blizniakow?

Gość gość
Witam czy ciuszki sa aktualne pozdrawiam

Gość gość
Przecież to post sprzed 7 lat!!!