Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajtuślalaiiiiiiiiiii

Ratunku mam szczura piwnicznego w domu !!!!

Polecane posty

Mam problem a zarazem ponieważ jestem miośniczką zwierzątekdylemat !!!! Wpadł mi do domu szczur !!! Taki z piwnicy podwórka ????? Wpadł i siedzi od wczoraj pod meblami w jednym z pokoji. Nocą strasznie piszczy jakby płakał !!!Próbowaliśmy go wygonić spowrotem na korytarz ale on piszczy płacze ucieka i wraca na swoje miejsce pod meble. Na noc pokój jest zamykany. Tylko ten skubaniec zaczyna wyściubiac coraz częściej nos i zjada to co jest rzucone na podłogę nawet chlebek. Co robić????

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
kup se wiatrówke i rozpocznij łowy:classic_cool: jesli cie nie stac to pierrdyknij go patelnią:) zaznaczam że przemawiam w duchu humanitaryzmu:) coby sie stworzenie nie męczyło:)

Gość Roman wrog szczurow
Przyjeb mu opatą !!!!

Kurde ,on jakby się już oswajał...Jest taki malutki ale nie ma mowy aby został u nas no to chore przecież !!! Mąż zaczął wołać na niego KARALUCH :|) po kilka razy dziennie i on wyściubia juz nos jak się go tak zawoła.Chyba udam się do tego dezatyratora czy jak mu tam żeby go ukatrupił bo się go boje....

Gość HHHHHHHHHHHH
No to masz prpblem.

Gość idz do lekarza
moze pozycz kota, moze kot pomoze

To nocny zwierz, uciekłby, gdyby było w pokoju ciemno. Jedyne wyjście to wieczorem zostawić otwarte na trochę drzwi, bo w dzień boi się pewnie wyjść :O Chętnie bym od ciebie kupiła tego szczura, przydaloby się towarzystwo dla mojego chomika :)

No nie ukatrupił tylko zabrał z domu.Ten skubaniec ściągnął z wieszaka bluzkę zawlókł pod szafę zrobił z niej wióry i na niej leży no nie wytrzymam....Nie śpię już drugą noc bo on płacze jak małe dziecko,pierwszy raz coś takiego słyszałam

Kupić szczura piwnicznego ?????!!!!!Przecież on ci zeżre tego chomika.Siostra ma kota jutro przywiezie zobaczymy co będzie.Drzwi nie zostawię otwartych bo się boję że polezie mi gdzieś indziej .

Gość DannyTh3Dog
jak juz tam wpuścisz tego kota to nie zapomnij nagrać filmiku z walki.. chętnie obejrzymy :)