Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojciechhhj

ona straciła zmysły....O miłosci słów kilka

Polecane posty

Gość wojciechhhj

odrazu zaznaczam że post nie służy mi po to by się dowartościowywać,ale jedno zdanie w jej liście miłosnym mnie rozaliło.Bylismy razem 3 miesiącę od dóch lat nie jesteśmy razem.Ja ją zostawiłem .I w jej liscie miłosnym pada zdanie,wiem że byłeś dla mnie za ładny teraz już nigdy nie zainteresuję się nikim przystojnym,bo zawsze tak to się bedzie kończyć..Ja mam małe piersi..i w ogóle.. Dlaczego pisze że zwariowała..dlatego,że ja nie nalże do przystojnych męzczyzn i z ręką na sercu to mówie jakbyscie mnie zobaczyły to uśmiechnełybyscie się pod nosem.Jestem ryżawy,blady z krzywym zgryzem i nieładnym nosem.Może i w osobowości coś mam,ale to zdanie o wyglądzie mnie przeraziło.Jak mozna tak idealizować.Nie odpisałem na żaden z jej listów.Dodam,że ona jest łądną,moze troche za szczupłą ale naprawde ładną dziewczyną:O

Gość ehhhhhhehhhhhhhhhh
ja też tak miałąm a po latach się smiałam jak on mógł mi się podoobać:O

piekno zalezy od ocxu, ktore patrza, a nie od ludzi na forum :) zakochala sie i dla niej jestes piekny :) zdrowe i normalne :) szkoda, ze nie widzi tez tego piekna w sobie. osobiscie nie lubie marudnych kobiet. ze to zle, ze tamto, ze brzydka, ze cycuszki male. i to nie nasza wina dziewczyny, bo niektore mowia, ze nie dowartosciowujemy kobiet. dowartosciowujemy, tylko w wiekszosci przypadkow nasz slowa nic nie daja :P