Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona_

Pytanie do dziewczyn które były lub są w ciąży.

Polecane posty

Gość zielona_

Cześć! Mam do was kilka pytań. Czy wasze podbrzusze było twarde w pierwszych tygodniach ciąży? (czytałam, że takie powinno być) Jaki był wasz śluz? Czy miałyście jeszcze jakieś odczucia? Mi się okres spóźnia jakies 7 dni ( jesli przyjąć, że moj cykl trwa 32 dni, a jest niestety nieregularny), ale moje podbrzusze jest miękkie. Pozdrawiam!

Gość malutka kruszynka
najlepiej zrób test

Gość gryczka
Przyznam, że nie zaobserwowałam, czy podbrzusze było twarde. Teraz jest, nawet się trochę uwypukla powoli, ale zaczęłam już 9 tydzień. A jeszcze 2-3 tygodnie temu to nie wiem, jakie było... Śluz mam praktycznie cały czas gęsty, biały, niezbyt go dużo. Jak zasycha to robi się lekko żółtawy. Od ok.2-3 tygodni mam wyraźne objawy ciążowe - wzdęcia, mdłości, ból piersi, zmęczenie... Ale na samym początku, tak do końca 5 tygodnia praktycznie nie czułam nic szczególnego, poza lekkim ciągnięciem w podbrzuszu i okolicy jajników.

Gość zielona_
Hm... Ja mam śluz wodnisty lekko metny. To na moje nie jest śluz ciążowy. Test ciążowy juz kupilam dla pewnosci.

Gość zielona_
Czy ktoś mi może powiedzieć co oznacza ten wodnisty mętny śluz? Była bym wdzięczna. Aha i mam jeszcze pytanko dotyczące testu ciążowego. Niby pisze na nim, że najlepiej robić z porannego moczu, ale ja nie chce czekać do jutra. Myślicie, że jeśli zrobię go teraz wynik będzie poprawny?

Gość jakaś zaraza albo grzyb

Gość zielona_
To by wiele wyjaśniało, chociaż myślałam, że już wyleczyłam tą infekcje. :/

Gość zwyczajnaniezwyczajna
spokojnie mozesz robic test. Ja tez robiłam wieczorem i wyszedł pozytywny a byłam 2 dni po spodziewanej i tez miałam nieregularne. Sluzem sie nie przejmuj bo na poczatku to jak dla mnie był normalny...ani gesty ani biały taki sobie. Pierwszym objawem u mnie były pryszcze...tragedia, wysypało mnie strasznie. Ale widze ze zaczyna mi to dziadostwo znikac bo konczy mi sie pierwszy trymestr.