Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deichmann zwrot

deichmann zwrot

Polecane posty

Gość deichmann zwrot

kupiłam buty, ale teraz chce wymienić, bo są masakryczne niewygodne, czy przyjmą mi bez problemu? na karcie doczepionej do paragonu jest napisane, ze można zwrócić nieużywane obuwie w ciągu 3 miesięcy od dnia zakupu. ma ktoś doświadczenia ze zwrotem butów w tym sklepie? tylko nie piszcie, że to badziewiasty sklep, jeżeli idzie o jakość :)

Gość nic_dobrego
Nie powinno byc problemu. Kasy z tego co wiem nie oddają ,ale możesz wymienić na inne obuwie ;)

kupiłam buty , ale teraz chce wymienić, bo są masakryczne niewygodne-to zanczy ze chodzilas w nich bo wiesz ze sa niewygodne czyli uzywane juz sa ,noszone i dlatego ci ich juz nie wymienia bo powinny byc z metkami ,cena bez sladow uzytkowania ..no chyba ze po pokoju chodzilas w nich caly dzien;)

Gość deichmann zwrot
chodziłam po domu. mają naklejki pod spodem (oderwałam, ale nakleiłam na pudełko, więc nie było problemu z ponownym naklejeniem), okropnie cisną, są jakieś niewymiarowe po prostu. 70 dych na drodze nie leży :)

Gość spokojnie oddasz
Ja w tamtym roku kupiłam buty i po 2-3 miesiącach użytkowania rozleciał się obcas. Poszłam a oni bez słowa oddali mi pieniądze.

Gość deerewa
ja kupiłam tam ostatnio buty, ale nie byłam pewna czy to dobry wybór wiec przy zakupie się pytałam, czy można zwrócić i babka mi to samo powiedziała - nieużywane można przez 3 miesiące bez problemu

Gość hmm?
a w ktory,m miejscu oddawaliscie? bo w markach straaaszne problemy robią.

Gość drzewiecki he he he
oddaj swoje:D

Gość krosia....
ja oddawałam tam buty do reklamacji ,oddaja kase albo wymieniaja na inne zalezy co sobie życzysz!!! pod względem reklamacju to najlepszy sklep bo oceniaja wade na miejscu !!! CCC tez jest ok ,w Boti mi nie uznali reklamacji :-(

Gość spokojnie oddasz
Mnie bez problemu przyjęli i oddali kasę w Blue City na alejach jerozolimskich

Gość fghnzg
jezu 70 dych dalas za buty w deichmanie? nie widzialam tam zadnych butow za 700zl

Gość gość
Jeśli buty nie posiadają śladów użycia, to spokojnie można je zwrócić, nawet bez metki - wystarczy paragon. Jeśli natomiast widać, że były noszone nie tylko po domu (przymierzenie, by sprawdzić czy pasują), to taki zwrot nie zostanie uwzględniony. Jeśli chodziłaś w nich po dworze, to ciężko będzie doprowadzić je do stanu, który nie wzbudzi wątpliwości sprzedawcy przy kasie...