Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greace*

Jak to mam rozumieć?Poradzcie proszę.

Polecane posty

Znam się z mężczyzną od 3 m-cy i wczoraj oznajmił mi,że naście lat temu wziął w Niemczech ślub cywilny,po to aby dać komuś obywatelstwo niemieckie.Do roku czasu anulował ten ślub,aby nie było potem konsekwencji,zobowiązań.Wiążemy ze sobą przyszłość i zależałoby mi na przypiczętowaniu naszego związku ślubem kościelnym.Z tamtą osobą nic go nie łączyło ani nie łączy,zrobił to na prośbę przyjaciół i jak twierdzi ma czyste papiery.Jak to jeszcze sprawdzić.Nie jest Niemcem od urodzenia,zysklał obywatelstwo niemieckie.Dobrze,że mu wstyd za taki wyczyn,a mnie aż zadziwił.Poradzcie.Miał ktoś tak?

Gość raj dla gówniarzy..
skoro wziął ślub cywilny i jest juz rozwiedziony to z kościołem nie ma to nic wspolnego i bez problemu mozesz isc do ołtarza;)

facet z przestepcza przeszloscia i jeszcze to po namowie znajomych. czyli kryminal i debil w jednym

znacie się 3 miesiące dopiero złotko... poczekaj z tym ślubem... za 2 rok sie odkochasz i co wtedy? hę?..

drzewiecki...ja myslę na przyszłość.Nie rwę się do ołtarza.Ale odpowiada mi we wszystkim,tylko to mnie frasuje. joozio-przestępcza przeszłość?:(

przestepcza przeszlosc - taki slub jest karany. mogl za to nawet siedziec.

tak naprawdę to guzik o nim wiesz... 3 miesiące to nic... pomieszkajcie razem z rok czasu to sie poznacie...

joozio ma racje i pewnie zrobił to dal kasy, bo takie fikcyjne śluby słono kosztują... pazerna na kasę, zakłamana świnia... oto twój misio we własnej osobie :)

Nie chce z nim mieszkać,dopóki nie wiem czy tak było naprawdę jak mówi.Chyba mi musi udowodnić aktem slubu do wglądu.

Zrobił to dla najlepszych przyjaciół,którzy mieli nadzieję,że będą razem.W tym celu nawet go wyswatano.Ale nie chciał,więc kasy nie wziął.On wiem to na pewno.

Gość same pani Dulskie
Kurde na kafe siedza wszyscy o moralnosci nieskaziutelnej i nieskazanej. Jak Ci z nim dobrze to olej to co bylo, ludzie robia glupie rzeczy ale to nie znaczy ze trzeba ich przekreslac

Gość ja powiem tak .....
ale co Ty jeszcze chcesz sprawdzać ?....facet się przyznał do tego co zrobił tam lata temu a przecież nie musiał prawda ? ...wiadomo że nie było to legalne ale to już przeszłość jesteś z nim dopiero 3 miesiące daj sobie czas poznawaj go a przyszłość z nim zacznij planować dopiero wtedy jak będziesz tego na 100 % pewna

Gość ja powiem tak .....
wiadomo że taka wiadomość może powalić zaskoczyć ale podejrzewam że facet był młody chciał pomóc i bez zbędnego myślenia zrobił co zrobił...każdy z nas popełnia błędy ważne żeby umieć z nich wyciągać wnioski na przyszłość

Dzięki,tylko tak się dygam czy to już wszystkie nowości z jego strony.Cholera,mnie nie byoloby stać na taki "gest":)

3 miesiace to nic. musiala by poznac faceta bardziej. przy takiej przeszlosci to wiecej niz rok zanim bedzie chciala juz zwiazac sie na zawsze