Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarams

polip przyczyną niepłodności

Polecane posty

Witam, bardzo proszę o wypowiedź, czy ktoś przechodził zabieg histeroskopii?

Gość notonie wiem
ja mialam w grudniu. nic szczegolnego,nic bolesnego,calkiem szybki,sprawny zabieg. Zalezy gdzie masz jeszcze polipa-na szyjce macicy czy w macicy? A kazdym razie jest to zabieg krotki i owszem,polip skutecznie utrudnia zajscie w ciaze;)

moja siostra miała stwierdzone PCO i zapisane w karcie "bezplodnośc pierwotna", ale zdarzył się cud i zaszła w ciąże, w trakcie często krwawiła - okazało się, że ma polipa - ale ciążę donosiła i wszystko skonczylo się dobrze - mam śliczniutką siostrzenicę :D.. Polip może wiele skomplikowac, ale nie oznacza że na 100% nie zajdziesz w ciążę.... Powodzenia :)

dzięki za słowa otuchy, ale ja już 4 lata nie mogę zajść w ciążę a ta diagnoza jakby wyjaśniła przyczynę

Gość notonie wiem
ja tez mialam w macicy i to nie jednego,a setki:) Sarams to oczywiscie moze byc Twoja przyczyna nieplodnosci.Polipa Ci usuną i koniec. Jesli mialas inne badania(hsg,laporo,monitorowany cykl itp) i wszystko ok,to musi byc to polip. Mialam znieczulenie miejscowe.

ja jestem po IUI testuje za 3 dni jesli sie nie powiodło to 12 maja mam histerioskopie mam polipa w szyjce macicy

ja jestem po IUI testuje za 3 dni jesli sie nie powiodło to 12 maja mam histerioskopie mam polipa w szyjce macicy

Gość noto niewiem
hej .\ ja sie jeszcze nie staram o dzidzie;) Ale mialam olbrzymie krwaiwenia;) W klazdym razie teraz to latwo zajsc mi beddzie w ciaze,jesli np jajowody beda drozne i reszta tez dobrze;) Mialam na NFZ

Gość noto niewiem
z tego co wiem polip w szyjce jest chyba gorszy niz polipy w macicy:(to nie to samo!