Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia:)

L4 ciąża - szukam ginekologa wrocław

Polecane posty

witam jestem w piatym tygodniu ciazy mam prace caly czas stojaca gastronomia goraco itp jak mam na rano to otwarcie kuchni noszenie po 10-13 kg dla mnie to zaden ciezar ale najwanziejsze jest zdrowie maluszka szukam dobrego lekarza ktory bez problemu dalby mi L4 ( w pracy sa zasady ze jesli powiem ze jestem w ciazy to beda mnie zwalniac po 4h do domu bo nie ma u nas zadnej pracy siedzacej ) prosze o pomoc pozdrawiam

Gość kiziapyziamizia
ja poszłam do rodzinnego, powiedzialam ze rano czuje sie zle, a na popoludnie nie mam mozliwosci pracowac i dostalam

piszesz ze poszlas do rodzinnego czyli zwykly internista powinien bez problemu wystawic? a moglabys napisac gdzie bylas

Gość zioleks
ginekolog, jak ma być dobry to dr Swidrak

Gość kjdhdgdtreiu
prywatnie to chyba każdy powinien wystawić, bynajmniej początkowe np 2 tyg, powiedz, że jesteś senna, nudności itp i podpytaj czy bedzie możliwość ciągnąć L4 do końca ciąży, wtedy się przekonasz czy chętnie bedzie dawał zwolnienia.

Gość kjdhdgdtreiu
oczywiście ginekologa mam tu na mysli......

Gość asia

Jeśli szukasz ginekologa we Wrocławiu to tylko p. Witkowski z ul. Krętej 25. Chodzę na wizyty już dłuższy czas i złego słowa powiedzieć nie można.

Gość asiaa

Jeśli szukasz ginekologa we Wrocławiu to tylko p. Witkowski z ul. Krętej 25. Chodzę na wizyty już dłuższy czas i złego słowa powiedzieć nie można.