Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żelazna 21

co myśleć

Polecane posty

Gość żelazna 21

mam 21 lat 15 miesięcznego synka i jestem w trakcie rozwodu , chciałam ratować małżeństwo lecz mąz jest innego zdania , twierdzi że możemy jeszcze raz spróbować ale po rozwodzie ... nie mieszkamy razem w tym czasie poznałam nowego faceta , chyba coś zaczyna się między nami dziać jednak on mieszka za granicą i chce abym w przyszłości się do niego przeprowadziła, nie wiem co zrobić czy próbować jeszcze raz z mężem po rozwodzie czy może zacząć żyć od nowa ...

Gość żelazna 21
prawie 2 lata . rozwód z orzeczeniem o winie męża

twierdzi że możemy jeszcze raz spróbować ale po rozwodzie ... " dobre :) a jak już sie wam uda to możecie śmiało wziąc ślub :) czego wam z całego serca życzę

Gość żelazna 21
po prostu chciałam to ratować dla syna żeby miał obydwoje rodziców przy sobie

nie wiem co mysli Twój Maz...ale to logiczne. Nie wiem tez co Ty myslisz... w sumie poznałaś faceta... piszesz o Nim...a nas sie pytasz o to czy zostać z męzem dla dobra dziecka czy nie. A kogo przepraszam...Kochasz?

Nie rób nic. Niech się samo toczy. Dla dziecko będzie dużo lepiej rosnąć w domu, w którym jest miłość, niż w takim, w którym są jego obydwoje rodzice, ale bez miłości. PS Na pewno nie staraj się o powrót "męża". Co najwyżej on może się starać. Ale to nie znaczy, że ma zostać przyjęty.

Gość żelazna 21
za mąż wyszłam zmiłości nie zpowodu wpadki czy coś innego . coś jeszcze czuje do męża ale niewiem czy to miłość może przyzwyczajenie , natomiast nowy facet daje mi to czego nie miałam przy mężu

Gość ja powiem tak .....
no ja też nie rozumiem tego zdania że możecie jeszcze raz spróbować ale po rozwodzie ....to po cholerę ten rozwód do czego mu jest potrzebny skoro chce ratować Wasz związek ?....ja myślę że to tylko takie gadanie z jego strony jeśli nie kochasz męża a chcesz być z nim tylko ze względu na dziecko to daj sobie dziewczyno spokój bo taki związek na dłuższą metę i tak się rozpadnie jak nie ma uczucia między Wami zacznij układać sobie życie u boku kogoś kto Cię kocha i Ty go kochasz

zamiast o nowym facecie pomysl jak zabezpieczyc swoja przyszlosc i swojego dziecka, bo jak wyjedziesz z malym dzieckiem to bedziesz skazana na laske faceta- wlasnie to jest ci potrzebne do szczescia ? no chyba ze masz juz tam zagwaranowana nianie i prace dla siebie.

Gość sdsdsss
a co się stało ,ze rozwód z jego winy ?

Gość żelazna 21
z jego winy ponieważ mąż miał cięzką rękę zdarzyło mu się mie uderzyć

Gość ja powiem tak .....
skoro facet Cię bił to ja bym się nie zastanawiała nad ratowaniem tego związku i dziwię się że Ty się jeszcze nad tym zastanawiasz

Gość sdsdsss
skoro zdarzało mu się ciebie uderzyc , to pózniej będzie gorzej On sie nie zmieni , nie słuchaj go , nie wchodz w ten związek po raz drugi, bo bedzie jeszcze gorzej Najlepiej zapomnij o byłym i zacznij myslec o swoim nowym zyciu Tacy ludzie się nie zmieniaja , będzie cię błagał na kolanach ,zebys wróciła , bedzie przepraszał , a potem znów uderzy Skoro powiedziałas A , powiedz juz B , mysle ,ze wasz zwiazek nie ma szans , chyba ze chcesz byc ofiara i twoje dziecko również

no hej🖐️ co to ma znaczyć ze sie prawie steskniłas? wiem, wiem słowa prawie w tym zdaniu miało nie być :p tak sie tylko wkleiło

Gość Zastina
kobieto pakuj sie :-)

Gość czy ja jestem jakaś dziwna
21 lat i już masz i dziecko i rozwód ? to kiedy miałaś czas na tę miłość ? ledwie się pobraliście a już w ciąży byłaś i już Cię bił ? jeszcze dobrze nei zaczeliście małżeńskiego życia a już zaszłaś w ciążę i zdążyliście się rozwieść ? coś mi tu bajki opowiadasz hmmmm coś nie wierzę że to małżeństwo to nie było z wpadki.....wtedy nic dziwnego że tak szybko się "odkochaliście" zwłaszcza Twój partner, wygląda na to że miłość ubywała równie szybko jak szybko Twój brzuch rósł po ślubie....

Gość żelazna 21
jednak do męza pozostaje sentyment trudno tak przekreślić 6 lat bycia rezem

aaa i jeszcze jedna dygresyjka: ledwie jesteś po rozwodzie a już się za innym rozglądasz i gotowa jesteś za nim za granicę jechać.... coś w gorącej wodzie jesteś kąpana i mało rozsądna podejrzewam że masz tendencję do wybierania okreslonego typu mężczyzn, takich którzy lubią Tobą pomiatać znalazłaś kolejnego amanta, porzucisz dla niego dom i tam na obczyźnie okaże się że jesteś od niego całkowiecie zależna, Ty i dziecko, wtedy on pokaże Ci ile ma dla Ciebie szacunku i na co go stać.....no ale ty będziesz wszystko cierpliwie znosić bo gdzie drugiego takiego znajdziesz ? gdzie znajdziesz innego który będzie utrzymywał Ciebie i nieswoje dziecko ? żal mi Twojego dziecka bo niezły pasztet mu szykujesz

6 lat razem i przed ślubem nie zorientowałaś się że Twój ukochany ma zadatki na damskiego boksera ? niektóre kobiety faktycznie są tępe dzidy

jednak do męza pozostaje sentyment " na allegro widziałem fajne w miarę w przystępnej cenie ochraniacze na szczękę :D przyda ci sie w zestawie z sentymentem :D

Gość żelazna 21
po prostu w ciązy miałam swoje humory hormony mi wariowały on żeby tego nie słuchać wychodził z domu pił z kolegami wracał ja znowu z pretensjami i mnie bił , ale dopiero kiedy urodziłam pokazal swoje prawdziwe oblicze

autorko-przeczytaj swojego ostatniego posta i zastanów się o czym my tu rozprawiamy.... regres-podaj kolezance linka do allegro, bo chyba nas nie posłucha:(