Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

co mu odpisać w smsie..

Polecane posty

kiedyś często kłóciłam się z moim chłopakiem przez zazdrość.. ostatnio zaczął twierdzić że wogole nie jest zazdrosny juz . no i dziś wyszła taka sytuacja ze przyjechał chłopak do mojej do szkoły koleżanki i napisałam swojemu ze nie zdarzyłam go poznać (dodam ze właśnie mamy sie wszyscy we 4 spotkać) a ten ze"i co z tego ze go widziałaś? " a ja mu odpisałam ze "no nic z tego jejku tylko wiem już z kim się spotkamy a nie tak w ciemno" a ten że to wygladało jakby mi bylo źle ze go nie poznalam :| a tak sie sklada ze ja go nie chcialam w sumie dzisiaj poznawac tylko jak sie spotkamy we 4. no i napisalam mu ze jednak ejst zazdrosny. a on na to ze zazdrość sprzedał na allegro itd... troche dziwne bo ja k mozna nie byc zazdrosnym o kogos kogo sie kocha.. nie wiem co mu odpisać...

Gość skadi
pozdrawiam przedszkole (nie badz upierdliwa, zapomnij, po co mu piszesz takie pierdoly), jak chcesz mu koniecznie cos wyslac, to napisz: usmiechnij sie do dzisiejszeo slonca, haha)

Gość yusti
podpisuję się pod słowami skadi :-D zamkniesz go tym tekstem i rozbroisz...:-)

chyba kazdy jest za zdrosny o osobę ktorą się kocha a on mi takie rzeczy wciska sam sie okłamuje

Gość skadi
...no to napisz mu: chce abys by lznowu o mnie zazdrosny (sic!)...i bedzie po ptokach A co ci niby przeszkadza, jesli on siebie oszukuje. Najwazniejsze, ze tobie mowi prawde, haha.

Gość gwoli wyjasnienia...
ty chyba masz jakies powazne kompleksy, czy o co chodzi? Opanuj sie, bo facet sprzedal juz swoja zazdrosc na Allegro...to teraz...sprzeda ciebie.

Gość dziecko idz odrob lekcje