Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RANI MNIE CALYM SERCEM

Co Robić???????????????????????????

Polecane posty

Mój facet czesto mnie wyzywa. Pisze sobie rózne bajki i mysli, że wtedy ma prawo mnie obrażać. Wyzywa za wszystko, za to że mam znajomych, za to, że chcę wyjść na zakupy. Teraz zwyzywał mnie od najgorszych i powiedział, że mnie zniszczy, bo kilka lat temu miałam kilka kont na skype na swoim adresie e-mailowym. Odrazu mu sprostowałam, że to prawda, bo moja mama korzystała z mojego maila i założyła kilka kont, po to aby dzwonić za darmo z jednego konta na stacjonarny do rodziny, taka jest prawda. A on odrazu zwyzywał mnie, nie zapytał najpierw dlaczego tak było itd. Tylko zwyzywał. Ja nawet nie korzystałam ze skype! Płaczę cały dzień, bo ja nic złego nie zrobiłam. A dla niego jestem śmieciem i kurwiszonem. Już sama nie wiem jak to naprawić, jakie kroki zrobić. Pisze tutaj pierwszy raz z takim problemem, choć na pewno ktoś ma równiez podobne problemy. Ciągle płacze i końca nie widać.

Gość twoj maczomeeeen
klekaj do miecza zdziro i pij moja spermuche mala szmato, przeciez wiem ze to kurwiszonie lubisz inaczej bys odemnie spierdolila daleko stad. a poniewaz jstes durna pipa traktuje cie jak nedzna wywlokę i nie mam do ciebie dziwko szacuknu bo sama fo nie masz do siebie.

Gość poradnik poranny
"Ciągle płacze i końca nie widać." no to zakoncz ten zwiazek i wkoncu bedzie koniec widac, jak tak sie zle z nim czujesz, jak Cie upokarza to zakoncz i miej wiecej szacunku do siebie.

Zarzuca mi ciągle, że się z kimś spotykam itd. On jest chory, wiem to. Nigdy bym nie skrzywdziła, nie zrobiła głupoty, a on zawsze te swoje teksty. Rani na każdym kroku. Jak nie miał się do czego przyczepić to o 1 w nocy wyskoczył ze skypem, który był używany z 5 lat temu. I dzięki temu ma prawo mnie znowu wyzywać. Nie mam siły.

zamiast plakac bo to i tak niczego w twoim zyciu nie zmieni tylko bedziesz miec oczy podpuchniete - ZOSTAW GO - TO MOZESZ ZROBIC

Gość poradnik poranny
a Ty wciaż swoje, jak chcesz byc ofiara wlasnego losu to znos e upokorzenia...tylko sie potem nad soba nie uzalaj...

Powiedzcie mi tylko, czy on ma prawo mnie tak poniżać? Odrazu mu sprostowałam skąd te konta itd. No ale on dalej swoje. Zniszczy mnie itd. Odkąd pamiętam zawsze próbował mnie kontrolować, przeglądał mój telefon, miał hasła do poczty i portalu n-k. Nigdy nic nie miałam do ukrycia i chciałam żeby to sprawdzał jak mówił "że mi nie ufa". Głupia jestem wiem.

Dziewczyno czy do Ciebie dociera w ogole cos ze świata zewnetrznego? Czy tylko widzisz swojego mena ktory drze ryja, obraza cie a moze i niedługo bedzie cie lał po pysku.

Gość szanuj sięęęęęęęęęę
zostaw go

OK. JESLI TO MA CI POMOC W PODJECIU DECYZJI TO CI ODPOWIEM , ZE NIE MA PRAWA. zrobisz cos dla siebie w koncu i zostawisz dziada?

Kiedyś mnie uderzył... to prawda. Powiedzcie mi tylko proszę, dlaczego on taki jest, dlaczego wyzywa mnie od kurwiszonów, za takie coś? Sama mam do siebie żal jak siebie czytam, ale nie wierze po prostu w to co on robi, ciągle mam nadzieje, że się zmieni.

yeez i własnie czekałam na taką odpowiedź. Szukam wsparcia gdzie mogę, bo już sama nie daję rady.

Gość poradnik poranny
On nie powinien tak Ciebie traktowac, ale sama sobie pozwalasz na takie traktowanie siebie, wiec on to wykorzystuje. Skoro musi Ciebie kontrolowac i ma Twoje inne hasla to wez sobie zalol nowa poczte i nie dawaj mu hasel, a jak bedzie chcial to podziekuj mu za znajomosc, bo kazdy ma prawo do odrobiny wlasnej prywatnosci...jak dzis macie takie cyrki w swoim zwiazku, to pomysl, co bedzie za pare lat, a potem bedziesz plakala, ze jakim prawem on Cie tak traktuje, a no takim, ze sobie pozwalasz zeby Cie ponizal i upokarzal!

Więc błagam powiedzcie mi jak mam sobie nie pozwalać? Jak działać i co robić, gdy znowu o coś mnie oskarży, zwyzywa???? Pomózcie mi, bo jestem cieniem człowieka.

on sie NIE ZMIENIE A ty tracisz CZAS I SWOJE ZYCIE NA pytanie dlaczego on taki jest. on taki jest a dlaczego on taki jest w niczym ci nie pomoze. nie probuj go zrozumiec bo szkoda zycia na to.jest tu topik juz drugi o molestwanaych psychicznie wejdz i sobie poczytaj

Z całym szacunkiem do yeez🌼 ale Ameryki nie odkryła. Szkoda autorko ze Ty sama nie potrafisz zrozumiec tego ze On nie ma prawa Cie tak traktowac. Ja na Twoim miejscu wprowadziłabym w zycie 2 czesci jej wypowiedzi.

Gość poradnik poranny
Powiedz, ze nie masz nic na sumieniu i nie widzisz powodu dla ktorego on mialy znac Twoje hasla do kont pocztowych, (Zaloz sobie nowa poczte)a skoro on chce Cie kontrolowac to moze on cos ukrywa i chce zobaczyc czy Ty grasz w te same gierki co on,jezeli bedzie miedzy Wami jakis problem to postaracie sie razem przedyskutowac go, a nie tak jak do tej pory, ze on wypomina i oskarza Ciebie. Jezeli bedzie mial jakies ale to powiedz, ze nie zyczysz sobie takiego traktowania, a takiego kwiatu jak on jest pol swiatu i znajdziesz sobie(albo ktos znajdzie Ciebie)kogos innego, kto Ciebie bedzie szanowal. p.s. dalas sobie wejsc na glowe :/

Britnej :D wlasnie w tym jest caly problem..... w braku zrozumienia ,ze trzeba brac nogi za pas i uciekac a nie plakac i zastanawiac sie dlaczego ?

Jak ja mówię, że wezmę jego komórkę i sprawdzę co tam ma, to mi odpowiada "możesz sobie" i mówi że takim głupim gadaniem to sama pod sobą dołki kopie i żebym się nie dziwiła pózniej, że z mojej winy wszystko się skończy! Tak samo pytam od kogo dostał jakiegoś tam buziaka czy coś podobnego na portalu nasza-klasa, pytam poważnie, a on mi nawet nie odpowiada, mówi że nie wie!!!! Oszukuje mnie na każdym kroku wiem to:( Pisza do niego jakieś różne nieznane mi dziewczyny na tym portalu, ale on i tak jest święty. A ja to wiecznie kurwiszon itd.

Gość poradnik poranny
gowno prawda, sam sobie buziaka przeslal na nk bo wiedzial, ze bedziesz sie pytala od kogo to, a zrob tak : nie pytaj sie od kogo to, nie dzown do niego, nie spotykaj sie z nim przez jakis czas i zrob cos dla siebie i kopnji dziada w dupe!

Ja już z nim nie jestem. Po tym jak napisał do mnie " ty smieciu" poważnie:( Wyłączyłam telefon i nic mnie nie interesuje. On zaprowadzi mnie kiedyś do grobu jak czegoś z tym nie zrobię:(

Gość poradnik poranny
no...pierwszy dobry krok - telefony wylaczac nie musisz, nie odpisuj na smsy i nie odbieraj telefonu, naprawde daj sobie spokoj z nim ;/

Dlaczego on nie może być normalnym facetem:( Nie czepiającym się, po prostu normalnym! Jak się nie znaliśmy to miałam znajomych, chodziłam czasami do clubów, to teraz wyzywa mnie od dziwek i kurew, bo chodziłam do clubu i pewnie się tam szmaciłam ze wszystkimi facetami. Co ja w nim widze.