Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UEGFXZMAFM

co się dzieje z moim sercem? co mam robic?

Polecane posty

Gość UEGFXZMAFM

Zdenerwowałam się, ogólnie biore leki na serce z powodu zaburzeń jego rytmu czestoskurcze. Skończyły mi się. Obecnie jest mi strasznie zimno pala mnie oczy, może dlatego że płakałam-niewiem, oraz wyszła mi wysypka na klatce piersiowej jakaś gula w gardle, akcja serca na 96 ( u mnie bywałam nawet do 150) mam wrazenie że zaraz się przewróce. poczekać czy jechAĆ DO LEKARZA?mOŻE TO Z NERWOW, NIEWIEM CO ROBIC

Gość UEGFXZMAFM
UP

Gość jijiji
Zmierz sobie ciśnienie puls 96 to nie jest tak dużo jeżeli ci do godziny nie przejdzie to do lekarza a mocno się zdenerwowałaś?? jesli to na tle nerwowym to sobie na uspokojenie coś weż

Gość jijiji
I do lekarza po leki:)

Gość UEGFXZMAFM
jA JAK MNIE ZŁAPIE TAKI NAPAD TO SAMO ZWYKLE NIE PRZECHODZI. zAZYWAM POPRANOLOL. oBOJETNIE CZY TO Z NERWÓW, CZY PO KAWIE, CZY SAMO OD SIEBIE. DO TEGO TO SERCE BOLI. CIŚNIENIE MAM 130 NA 100

Gość UEGFXZMAFM
UP

Gość UEGFXZMAFM
nIE PRZECHODZI PIECZE MNIE W OKOLICACH KLATKI PIERSIOWEJ I GARDŁO, SERCE BOLI AKCJA SERCA WZROSŁA DO 110 MIMO ŻE USPOKOIŁAM SIĘ. cO MAM ROBIĆ

Gość namocz recznik
zimna woda poloz sie recznik poloz na brzuch, pod pepkiem oddychaj gleboko i bardzo powoli