Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbjsrjsdj

Czy ktoś z Was posiada Lustrzankę z seri Alfa ?

Polecane posty

Gość jbjsrjsdj

Zaczynam swą przygode z fotografią i chciałąm się upewnic ze dobrego wyboru dokonuje , jedni mówią ze jak lustrzanka to tylko canon ale za te pieniadze które wydam mam 2 razy lepszego sony i tu jest problem ....

Gość ludzik123
mam sony alfa 200 i jest to dosc kiepski wybor z trzech powodow 1 plastikowe mocowanie obiektywu 2 problem z zakupem dodatkowych obiektywow - do Canona wiekszy wybor i latwiej dostac uzywane 3 Canon w stosunku do Sony ma znacznie lepsza matryce

Gość jbjsrjsdj
no własnie mam prpozycje sony alfa + obiektyw z tamrona 28-105 mm ponoc duzo lepszy niz kitowy za tysiac złotych moze nawet utarguje mniej :) aparat kilku miesieczny z małym przebiegiem , myslicie ze warto?

Gość jbjsrjsdj
ludzik jestes jeszcze ?:)

Gość jbjsrjsdj
up

Gość kookoko
Sonacze i Pentaxy sotaja kiepskie oceny, a to bierze sie z czipu, ktory jest zamontowany- na fotkach wystepuje duzy "szum" przy wyzszych czulosciach. Nie na darmo Nikon nazywany jest "sowa" miedzy aparatami- mozesz jechac z czulosciami ISO rzedu 1600 i nie widzisz zadnych zaklocen na zdjeciach. Polecam Nikona albo Canona- osobiscie jestem szczesliwym posiadaczek Nikona D90 i to jest pelny wypas.

Gość jbjsrjsdj
a co sądzicie o lustrzankach Zenit TTL?

Gość jbjsrjsdj
hej nie potrzebuje hybrydy zalezy mi na zdjęciach z "głębią" nawet nie potrzebuje duzego zooma , do porttretów itp dlatego lustrzanka

Gość czy to sie nadaje
Sony Alpha 75-300mm F4.5-5.6 Lens do sony a 300?