Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Smarkacz

Podobno ludzie w wieku 40-50 lat uprawiają seks średnio raz w tygodniu i jest to dla nich wystarczająco dużo

Polecane posty

7 minut temu, murb napisał:

A co mu zabraniać. Każdy powinien mieć prawo robić to co lubi. 

Tylko od masturbacji się ślepnie. Będzie musiał zainwestować w psa przewodnika. 😎

Nie zabraniam mu. Piszę głupoty jak smarkacz więc go komentuje.

Kolejna głupota z netu odnośnie ślepych prawda Brum czy nie ? 

Niech inwestuje, byle sam nie był psem ogrodnika 😎

Edytowano przez Spaghetti ....

12 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał:

Nigdy nie dowiedziałam się, skąd to info, że jest gejem, więc uznaję to za wrogą propagandę 😴

Zostałem pisiorem, piszę tylko prawdę. Począwszy od kary dla tuskowego Pomorza w postaci mnóstwa nielegalnych imigrantów i słaby sezon. Co oczywiście nie przeszkadza nam mieć pełne obłożenie 😉 bo jest w końcu, uwaga- pogoda. Po pełne zdziwienie, że srodowisko kibicow to jednak ścierwo. Chociaz oczywiście polscy kibice wyzywający od ku.rew,  zydow czy chcacy wieszać są ok, bo kocham nasz kraj i prezydenta. Pokazówka jak z Korei Północnej w dniu 15 sierpnia tez mnie wzruszyła. To bylo prawie jak przelot B2 na Alasce 😉 Czerwony dywan i klaszczącą małpa Trump dla Putina to bylo cos wspaniałego. Kocham Polskę, USA, kocham prezydenta Nawrockiego. Jego żona Marta to królowa, a Kasia córka to nasza królewna. 

6 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Nie zabraniam mu. Piszę głupoty jak smarkacz więc go komentuje.

Kolejna głupota z netu odnośnie ślepych prawda Brum czy nie ? 

Niech inwestuje, byle sam nie był psem ogrodnika 😎

W sumie to nie wiem skąd wiem o tym ślepnięciu. Może z internetu a może z podwórka. 🤔

W "pisze" Ci się ę pojawiło. 🫢

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Zostałem pisiorem, piszę tylko prawdę. Począwszy od kary dla tuskowego Pomorza w postaci mnóstwa nielegalnych imigrantów i słaby sezon. Co oczywiście nie przeszkadza nam mieć pełne obłożenie 😉 bo jest w końcu, uwaga- pogoda. Po pełne zdziwienie, że srodowisko kibicow to jednak ścierwo. Chociaz oczywiście polscy kibice wyzywający od ku.rew,  zydow czy chcacy wieszać są ok, bo kocham nasz kraj i prezydenta. Pokazówka jak z Korei Północnej w dniu 15 sierpnia tez mnie wzruszyła. To bylo prawie jak przelot B2 na Alasce 😉 Czerwony dywan i klaszczącą małpa Trump dla Putina to bylo cos wspaniałego. Kocham Polskę, USA, kocham prezydenta Nawrockiego. Jego żona Marta to królowa, a Kasia córka to nasza królewna. 

Nos czapeczkę na słońcu, Piter 😜

• Haha 1

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Piszemy tu sobie o seksie po czterdziestce.🫡

Napisano (edytowany)
4 minuty temu, murb napisał:

W sumie to nie wiem skąd wiem o tym ślepnięciu. Może z internetu a może z podwórka. 🤔

W "pisze" Ci się ę pojawiło. 🫢

Na pewno z internetu. Nikt taki głupi nie jest bez przesady 😎

Widzisz, ortografia u mnie kuleje. Dobrze, że ą ę w życiu nie jestem tylko z podwórka 😎

Edytowano przez Spaghetti ....

7 minut temu, Maryyyś_+ napisał:

Nos czapeczkę na słońcu, Piter 😜

Pozdrawiam, Maryś. Wybieramy się na plażę, może rzeczywiście za dużo słońca na głowę 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się