Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczulaja mnie kremy pod oczy

Uczulają mnie kremy pod oczy

Polecane posty

jako ze mam juz trzydziestke zaczłam uzywac kremów pod oczy. wypróbowałam kilka i wszystkie mnie uczulały pojawiała się po nich wysypka czy miał ktos podobny problem i znalazł jakis krem , który nie uczula?

wypróbowałam kremy soaya, nivea, olay, rival de loop wszystkie uczulały

Gość tamtutamtu
to może wypróbuj jakieś przeznaczone dla skóry wrażliwej może z firmy AA. ja używam kremów iwostinu (są na bazie wody termalnej z Iwonicza) w tym także tego pod oczy i nic mi się nie dzieje

AA to kremy, któe strasznie uczulają, po maseczce mialąm potworne uczulenie-czerwona, spuchnięta twarz, konieczna byłą wizyta u lekarza, więc NIE POLECAM!! A nie lepiej wybrać sie po krem do apteki? Np. La Roche Posay, Avene.

Moja mama używała do pewnego czasu Vichy albo HR. teraz stwierdziła, że pierniczy wydawać tyle kasy na kosmetyki i przesiadła się na ziaje: miała już tą: www.splendore.pl/Witaminowa_Krem_pod_oczy_z_witamina_E___15ml_p4494.html tą: www.splendore.pl/Aretina_Q_Krem_pod_oczy___15ml_p4491.html a obecnie tą: http://www.splendore.pl/_Kozie_Mleko_Krem_pod_oczy__mleczny_kompres_20__15ml_p4328.html seria kozie mleko, wybitnie jej nie pasuje. ten z witaminą E, mówiła, że jest ok. ale najbardziej sobie chwali Aretine. Myślę, że warto spróbować, tym bardziej, że kosztuje nie wiele. ale tak samo polecam Vichy i właśnie HR, delikatne kremy i bardzo rzadko uczulają.

skóra wokół oczu jest bardzo delikatna. może zadbaj o nią innymi sposobami - zimne okłady i kompresy z zielonej herbaty powinny pozytywnie nań wpłynąć. jak widać cudowne kremy nie zawsze okazują się tak cudowne jak się o nich mówi ;)