Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytrfhjkiuy

Masturbowac się przy nieznajomej

Polecane posty

Gość iuytrfhjkiuy

Mając lat 19 umowilem sie przez internet z pewną dziewczyną, która będzie patrzeć, jak ja będe sie masturbowal. Dziewczyna wyglądała, jakby wyszla z kosciola ze spotkania od Dzieci Maryi. Bylo dosyc cieplo, a ona miala na sobie tyle, co ja jesienia, a bylo juz prawie lato, ale mniejsza o to. Miala na moje oko ok 15-16 lat, twierdzila ze 17. Dochodzilem przy niej 3 razy, raz dalem jej nawet potrzymac i mi zwalic, doszedlem po sekundzie:P Od tamtej pory mialem wiele partnerek sexualnych, ale takiej dziewczyny, ktora by chciala tylko popatrzec to juz nie spotkalem. Teraz mam 25 lat i chetnie bym To powtorzyl. Mieliscie juz podobne doswiadczenia?? Ps dodam, ze co do swojego wygladu nei mam zastrzezen;)

Gość RENATKA1968S
JA TAK MIALAM, W AUTOBUSIE PATRZYL MLODY CHLOPAK JA MIALAM 30 LAT ON MOZE 16 PODNBIECILAM SIE BARDZO

Gość iuytrfhjkiuy
Moj mail widoczny w naglowku. Jesli Panie sa ze slaska, to zapraszam do dyskusji

Gość RENATKA1968S
A GDZIE CHCIALBYS TO ZROBIC?

Gość iuytrfhjkiuy
Miejsce jest bez znaczenia, liczy się satysfakcja z osiągnietych pod rząd kilku orgazmów

Gość pewna zaciekawiona
a co Cię w tym tab bardzo podnieca ? Pytam serio, bo mnie zaintrygowałeś.

Gość iuytrfhjkiuy
Wystarczy, że patrzysz się na mnie, jak To robię, a ja mam już odjazd :)

Gość Black Eyes
na głowę upadliscie:O jakis exhibicjonista..z ciebie..jeszcze troche a bedziesz po parkach latac...bez spodni...:O

Gość pewna zaciekawiona
Black Eyes - nikt ci nie karze tego czytać. iuytrfhjkiuy - a czemu właśnie jakaś obca kobieta ? Podnieca Cię, że ktoś obcy na Ciebie patrzy ? W zasadzie, to na to nie musisz się umawiać :) Zawsze jakaś obca w pobliżu się znajdzie :)

Gość iuytrfhjkiuy
exhibicjonista to nie jestem, bynajmniej az takich posunieć zboczonych to nie mam ;) Nie potrafilbym sie rozwalic w parku ze sciagnietymi batkami i robic sobie dobrze. Musialoby to byc jakies odludne miejsce, jesli juz, i musialaby byc chociazby w ukryciu jakas niewiasta, ktora wiem, ze chce taki pokazik zobaczyc.

Gość pewna zaciekawiona
Wiesz, trochę to ekshibicjonizm jednak jest :) Na swojego partnera uwielbiam patrzeć jak to robi :) Ale zazwyczaj nie wytrzymuje długo i zaraz się do niego dobieram :) Nie wiem czy miałabym odwagę tak z nieznajomym mężczyzną :)

Gość iuytrfhjkiuy
Popatrzeć możesz zawsze, nie jest przecież powiedziane, że od razu musisz mu pomagać i się do niego dobierać ;) Spotkanie Takie ma polegać na czystej przyjemności dla obydwojga ze stron :)

Gość pewna zaciekawiona
Nie zrozumiałeś mnie :) Ja nie wiem czy dałabym radę tak tylko siedzieć i patrzeć :)

Gość iuytrfhjkiuy
Tamta dziewczyna 6 lat temu też nie wytrzymała, także to zależy do nastawienia i od własnej psychiki. Czy ide tam popatrzeć, czy też w innym celu ;) Sama sobie zadaj pytanie, czy Lepiej coś zrobić i tego żalowac, czy tego nei zrobić i tez żalowac ;)

Gość pewna zaciekawiona
Ja odpowiedź na to pytanie znam ;)

Gość iuytrfhjkiuy
Ja sie nie nastawiam, że dziewczyna mi zrobi tez dobrze. Idę z tą mysla, ze bede mogl dogodzic sobie wlasnie w jej obecnosci, a ona bedzie wiedziec w jakim celu razem tu jestesmy ;)

Gość pewna zaciekawiona
:) A dlaczego z tymi partnerkami które miałeś, tego nie robiłeś ? Czy może robiłeś, ale to nie było to ?

Gość iuytrfhjkiuy
Z moim bylymi robilem wiele rzeczy, masturbowałem sie rowniez przy nich, ale to nie to samo. Lepsze są odczucia, kiedy wiesz, ze jest za krzakami nieznajoma, badz siedzi obok mnie i patrzy i rowniez ma z tego satysfakcje.

Gość Dzetna
Chetnie bym sprobowała czegoś takiego, ale w moich stronach chyba juz nie ma takich chłopców

Gość iuytrfhjkiuy
Wszędzie znajdziesz takich co będą chcieli, ale nie każdemu wystarcza na tyle odwagi, by sie na cos takiego zdecydować. Ja dlugo nie szukałem. Zaczelo sie od tego, ze zalozylem konto na Fotce, a potem juz samo sie wszystko potoczyło ;)

Gość anonimowy glos na tak
mnie bardzo podnieca temat masturbacji. zdecydowanie moglabym sie patrzyc na faceta robiacego taki pokaz i wcale nie zaczelabym sie do niego dobierac, ale podejzewam ze z podniecenia sama bym sie zaczela masturbowac ;)

Gość iuytrfhjkiuy
A skad jesteś?? moze by sie cos narodzilo ;)

Gość anonimowy glos na tak
neistety nic sie nie narodzi, bo mieszkam na innej polkuli (niz kafeteria). ale milo chociaz o tym pomyslec :) aaach... 👄

Gość iuytrfhjkiuy
Nie ma rzeczy niemozliwych :p

Gość eks_sląsk
Mam 35 lat i bardzo mnie kręcą takie klimaty. Chętnie wykonam pokaz masturbacji dla zainteresowanych pań z Katowic, Mikołowa, Łazisk i okolic. Układ jest prosty ty patrzysz a ja się onanizuję. Nie oczekuję niczego w zamian. Zainteresowane Panie proszę o kontakt na maila.

Gość hrehore
Ciekawy topik. Nie koniecznie exhibicjonizm. A może. Ale szczerze to może być fajne przeżycie. siadamy na przeciw siebie patrzymy nikt nie jest obużony i spadamy do domu. :-) a jest ktos z warszawy? może spróbujemy?

Gość hrehore
cos w tym rodzaju. ale może być podniecająco. adrenalina

Gość hrehore
moze sie jakas pani skusi> moze jutro> moze byc ciekawie>

Gość KSW (autor)
1 chętna już jest. Ja mam cisnienie, Ona jest ciekawa. Zobaczymy dzis co z tego wyjdzie.