Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adrianek27

Kobiety co o mnie sądzicie? przeżywam kryzys...

Polecane posty

Witam wszystkie kobiety na forum.. od jakiegoś czasu przeżywam kryzys.. rzuciła mnie kobieta, która kochałem, później próbowałem samym sexem, z przypadkowymi kobietami zapchać ten smutek.. ale nic z tego czy ja kiedys jeszcze pokocham? daje fotke byście wiedziały jak wyglądam: http://images48.fotosik.pl/288/d4d22b6f8e821d4c.jpg

Gość to nie twoj fota
marne provo :-o

moja fota czy idiotko.. a po za tym, co mnie to interesuje czy mi wierzysz czy nie.. oceń osobę z fotki-to mi wystarcza, nie musze udowadniać czy to aby na pewno ja

Gość kamik5555
To nie ty :D

Gość kamik5555
A jesli tak to dawaj następną popatrze sobie bo jest na co :D

Poznań ps. prosze nie pisac wiecej, czy to ja czy nie.. gówno mnie interesuje czy mi wierzycie.. po prostu oceń osobe z fotki-to mi wystarcza

Gość bonita100
to co robisz to nie lekarstwo,nie wszystkie kobiety są takie mnie też zdradzano kila razy więc wolę być sama,ale bym nigdy nie zrobiła co ty wyprawiasz

Gość kamik5555
Facet z foty fajna niunia . A ty strasznie nie miły jestes moze dlatego kopnela cie w dupe dziewczyna zastanow sie :D

wrzucam na potwierdzenie jeszcze jedną fotkę.. popatrzcie sobie kobitki http://images45.fotosik.pl/288/137e53343bd7fb8e.jpg ps. mam uraz do kobiet obecnie.. czuje starszny jad, ale przyznam sie Wam coś.. za tym gniewem kryje sie miły, sympatyczny chłopczyk, który pragnie by Bóg zesłal mu kogoś, kto pomoże mi zrozumieć, że zycie jest śliczne

Gość o mamo, to w moim miescie sa
tacy idioci? facet z foty z wygladu moze byc, choc idiotycznie ubrany i kretynsko pozuje. a Ty masz infantylne texty :D

Gość antygonaxd
Dopóki sobą nie będziesz nic prezentował dopóty będą cię rzucały. I nic na to nie poradzisz...

Gość osoba z fotek to
Randy Orton z WWE... nara smarku

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
palancie ile razy jeszcze wkleisz te fotki i w takim samym stylu tematy bedziesz zakladal lecz sie koniu stary :D

Gość ratunek w drodze :D
jak dla mnie masz małą głowę i nie jesteś atrakcyjny z twarzy. ogólnie mi się nie podobasz, ale gdybyś był inteligentny, zabawny, zaradny i twardy psychicznie to bym się Tobą intersowała! :) niestety jesteś mięciutka faja, mały pen i ciota użalająca się nad sobą z niską samooceną, wylewająca swe smutki na babskim forumełe i próbująca się dowartościować wklejając swoje obleśne foty! :o jesteś niekulturalny, nieszarmancki, nieuprzejmy, niemiły, przeklinasz.. reprezentujesz sobą rynsztok.

Gość muślinianka
mniam ciacho :) tyko że zakochany w sobie,co? hmm... lubie ten typ ale za tym musi iść w parze charakter a tu sie prezentuje Jony Bravo... sic :S

Tak, często mówią mi, że jestem podobny do Randiego.. wiec zbastujcie leszcze bo to nie Randy na fotkach ps. to chyba dobrze, ze o siebie dbam..? po co ta gadka, ze metro ze mnie?

Gość osoba z fotek to
tak jestes jego zaginionym bratem blizniakiem ktory sie zapodzial na froncie 2 wojny swiatowej

wy pajace, naprawde nie wierzycie? to zal mi was! ja ide ruchac bijacz a wy tutaj sie ruhajcie w dupe:)c

Gość natalkaaa78
Hehe brawo, szybko przejrzeliście idiote:D

Gość to nie on
osoba z fotek to Randy Orton z WWE... dokladnie tak durniu to nie ty

Gość kamik5555
Adrianek27 Na osobie z fotki to ty sobie dobrze robisz :D Syneczek jaki ty musisz byc biedny :* Chodz cie przytulę

Gość jakby tak wyglądał
nie płakałby na babskim forum :D

Gość szybko cie chlopie odkryli
:D

Gość dssdsdsdsdasdasdadssdaasd
wstawił fote jakiegos przpakowanego łyska i się podnieca :o facet na zdjęciu - TRAGEDIA, zupełne przeciwieństwo mojego typu