Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizzairka

KTO LATAŁ LINIAMI WIZZ AIR?? WASZE OPINIE!

Polecane posty

Gość wizzairka

hej. chciałam zapytac czy ktos tutaj latał liniami wizz air. jak u nich jest? czy loty sie opozniaja czesto? czy ceny biletow (juz zakupionych np przez internet) nie ulegaja zmianie? widzialam ze bilet mozna kupic juz od 39zł i jakos slabo chce mi sie w to wierzyc. czy placi sie za bagaz + inne opłaty juz na lotnisku? nie mam na mysli nadbagazu, tylko taki bagaz ktory sie miesci w granicy tych 15kg. piszcie wasze opinie o wizz air! na stronie wyczytałam tyle, ze jest opłata za zabukowanie biletu 11zł, jakies clo 23 zł, i za bagaz rejestrowany 15 euro czyli niecałe 60zł. ale chcialabym dowiedziec sie jak to w praktyce wyglada. no i co z tym wnoszeniem napojow do samolotu? max 100ml zamkniete w plastikowy woreczek. a jesli ktos leci kilka godz to wystarczy mu tyle picia? pewnie mozna kupic w samolocie ale tam drogo ;)

ja lecialam 2 lata temu do liverpool za bilet wtedy zaplacilam 300 zl. podobno jesli twoj bagaz przekroczy te 15 kg to sie doplaca ale nie wiem ile. na ich stronie jest nr tel. wiec mozesz zadzwonic i sie zapytac co za problem?