Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adrianek27

Od tej pory będę wykorzystywał kobiety !!!

Polecane posty

Dość tego! ktoś musi zaprzestać tej chorej sytuacji jaka powstała... każda kobieta po dłuzszym czy krótszym czasie zdradza! każda to szmata.. i zawsze w związku to facet cierpi, a szmata jedna z druga w tym czasie sie pieprzy z kimś!! OD TEJ PORY TO JA BEDE WAS WYKORZYSTYWAL, PIEPRZYL a potem nawet nie zadzwonie!! macie cierpieć tak jak MY cierpimy przez was!

Gość tvn656565656
pokochaj mnie:(

Gość bonita100
chcesz się odegrać to idż do psychologa ,

Gość kamik5555
Adrianek27 Mamy na kafe ruchacza południa :D Walcz walcz z niewiernymi kobietami :*

musicie pocierpieć.. tak jak ja przez niektóre z Was(rzecz jasna, o Waszą płeć chodzi.. a nie o kobiety z tego forum)

Gość Huhuhuhuhuhuh
Pani Sowa:D:D:D

i tak sobie będziesz wykorzystywał, laski które wykorzystasz za jakiś czas powiedzą to samo: dość !!!! teraz ja będę wykorzystywała facetów...i tak dalej i tak dalej......i tym sposobem coraz więcej zlych ludzi na swiecie:o A nie lepiej po prostu byc sobą.....

Gość jesteś brzydki brzydki brzydki

Gość 987654321
Musisz byc strasznym nieudacznikiem jesli kazda cie zdradza a w dodatku ty o tym wiesz. i tylko sobie na forum pogadasz :D

Gość facet to świnia!!!
jasne :)dziwne bo ja to samo myśle o was hooojach podłych każdy jak jeden tylko myśli żeby przelecieć inną psują wszystko by zamoczyć swego małego jesteście podłymi świniami!!!!!!nie nawidze was śmierdzieli

Każda? Nie przesadzaj, masz matkę, babcie... one też uważasz za szmaty? Dz*** jest też nieznajoma dziewczyna w autobusie, ekspedientka w sklepie, nauczycielka czy kuzynka? Owszem jesteś zapewne wzburzony ale pohamuj się z takimi deklaracjami bo zaszczytu ci to nie przynosi. Czasem lepiej trzymać język za zębami zamiast siebie nakręcać tocząc walkę z bzdurami jakimi sami się karmimy :)

Gość he,,,,
jak wszystkie takie jestesmy to kim byla twoja matka? ii czyim synem jestes? jak jestes taki nedzny w lozku ze zdradzaja to nawet nie dzwon PO bo nie czekaja. caly facet - bez winy

Gość a mnie zdradził facet
:o:o:o :(:(:(