Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfa F

Tak szczerze, on mnie nie chce?

Polecane posty

Gość nimfa F

Facet tak luźno proponuje mi spotkanie, ja odpowiadam że jeszcze nie wiem a on nie odzywa sie przez tydzień, potem normalnie czasem sie kontakujemy ale zero inicjatywy z jego strony. Mam się zgadzać od razu jak on coś zaproponuje? Ale czuje że on w sumie nie chce, że jemu nie zależy, nie wiem nawet czy go cieszy moje towarzystwo. Ja w życiu nic nie zaproponuję bo mam wrażenie iż jestem za nudna dla niego, może pisze do mnie z uprzejmości? czekam na zdecydowanie z jego strony ale sie nie doczekałam. Faktem jest że nie zachęcam go jakoś szczególnie... ale ciagle myślę że on nic do mnie nie czuje i mi sie tez odechciewa.

Gość adiroifm
AMEN

Gość DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jestem w podobnej sytuacji.............i tez jestem ciekawa jak to jest. Moze jakis facet sie wypowie?

Gość nimfa F
Nie rozumiem twojej wypowiedzi. To miało byc "ironiczne" ?

Gość werkaa
no jasne nie zaczepiaj sama faceta...siedz w kącie az do czterdziestki a potem zaloz topik ze jestes nieszczesliwa stara panna... boze skad się takie niemoty biora?????????????????????

Gość Marionetka932236
Mi się wydaje, że to typ chłopaka , który pisze , chce się spotkać z paroma dziewczynami. I jak Ty się zastanawiasz to on w tym czasie pisze do innej i się spotyka. Miałam podobnego 'kolege' :o:o

Gość nimfa F
Do andorfin to było oczywiście. Ehh ci mężczyźni i ich "sarkazm" za 2 grosze. A jaka jest wasza historia powyżej? CO robisz w tej sytuacji? próbowałaś sama coś zrobić?

Gość Zawsze szczery facet
Facet zaproponował spotkanie, Ty odmówiłaś, więc uznał, że nie będzie się narzucał. Daj mu jakiś znak-sygnał, że jesteś mimo wszystko zainteresowana spotkaniem, a nie te babskie gierki uprawiasz. Może masz do czynienia z jakimś nieśmiałym typem? Korona Ci z głowy nie spadnie, jak sama zaproponujesz randkę. Mamy przecież równouprawnienie. Tyle w tej kwestii.

Gość gracjaelegancja
Marionetka --- święta racja

Gość nimfa F
Werkaaa - to jak jesteś taka mądrala to nam powiedz jak zaczepić takiego faceta. No może i jestem taka niezaradna to niech ktoś mi doradzi, po to jest ten temat. Chodzi mi o wasze odczucia co do tej sytuacji, co można wywnioskować, bo takie ogólne wrażenie może być właśnie najtrafniejsze. Z iloma osobami on sie spotyka nie wiem.

Podobna do twojej, najpierw jakies luzne umowienie sie na randke, z tym ze ja sie zgodzilam, a on mial mi dac znac, pozniej brak kontaktu przez jakis czas, pozniej jakies smsy o dupie marynie ;/ chcialam ja jakos zrobic pierwszy krok, ale sie sparzylam, to chyba ten typ faceta, ktory musi sam zdobyc i nie lubi jak dziewczyna przejmuje inicjatywe ;/ w kazdym razie jak dalej bedzie mnie tak "zdobywal", w takim tempie, to moze za 5 lat zaczniemy sie trzymac za rece. mam tego dosc, ale strasznie mi na nim zalezy i musze to przecierpiec

Gość nimfa F
Nie uprawiam gierek, chciałam się z nim spotkac ale termin mi nie pasował, na ostatnią chwile mnie zaprosił . nawet zasugerowałam że mogę kiedy indziej a on milczy.

Gość nimfa F
DDDDDDDD - tez mam takie wrażenie że on głupi nie jest i nie potrzebuje pomocy z mojej strony bo dobrze wie co robi, to raczej bystry facet. Dlatego nie przejmuje inicjatywy. A kiedyś znałam innego faceta co spytał mnie raz czy chce się z nim spotykać, powiedziałam że tak a on na to że on nie chce. Nieźle co- człowiek sie od razu robi ostrożniejszy. :-o

Gość Marionetka932236
Moze on chce sie spotykac z Toba tylko jak z kolezanka, nie chce nic wiecej, albo moze jakies pieszczoty, bo mu tego brakuje, ale wiazac sie nie chce. Nie wiem , moze najlepiej jego zapytaj czego on chce wkoncu ?

Gość nimfa F
Wręcz obserwując jego zachowanie to on robi jakieś gierki, przecież próbuje mnie uwodzić ale trzymając mnie w niepewności. Nie wiem, może sie naczytał o jakiś mężczyznach alfa czy coś i teraz wypróbowuje na mnie :-o

Gość samotnoscmasiostra
glupia jestes, jakby naprawde jemu zalezalo to nie bawilby sie w podchody,,, dzwonilby, pisalby, proponowal spotkania ,,, to chyba normalne, jemu nie zalezy kompletnie,,, ma Cie w razie nudy,,, kobieto obudz sie,,, ja ostatnio zostalam tak potraktowana, zaufalam i przestal sie calkiem odzywac, nawet na smsa mi nie odpowiedzial, jestem zalamana, nie chcialabys przezywac tego co ja....

Gość nimfa F
Koleżanka na pewno nie bo nasz konakt ma jednoznaczy podtekst... Pieszczoty by mi na razie starczyły, nie musze sie od razu z nim wiązać.. grunt żeby znajomośc nie stała w miejscu. Głupio mi pytać jak od tygodnia on sie nie odzywa.

Gość nimfa F
ALe ja sie nie oszukuje, wiem że mu nie zależy na mnie.

Poczytaj książkę "Marsjanie i Wenusjanki na randce", rozdział o tym dlaczego faceci nie dzwonią. Mi to troche rozjasnilo, ale nie ukrywam ze takie nie dzownienie jest ZAJEBISCIE IRYTUJACE

Gość gmdnxi
bardzo mzliwe, ze sam takie gierki odstawia, a ma na linii kilka takich lasek i nimi manipuluje ;/

Gość nimfa F
To znaczy - wiem że mu nie zależy ale trochę sie jeszcze oszukuję że sa inne powody.

Dobre sobie, nie dzwonią... Jak im zależy, to dzwonią, tak samo u kobiet :) Normalni ludzie nie grają miesiącami :) Tydzień niepewności a potem już są sobą :)