Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marionetka932236

***Mam 17lat 168cm 58kg czy da się coś ze mną zrobić?***

Polecane posty

Gość Marionetka932236

Od wczoraj zaczełam biegac, bede biegac co dwa dni. Nie jem słodyczy od soboty i jem do poludnia owoce, a potem 2-3 posilki, nie objadam się, staram się nie łączyć weglowodanow z białkiem i jesc bialko na kolacje. Czy uda mi się schudnąć 5kg? Dodam , ze nigdy sie niie ruszalam w sensie bieganie, jakies sporty tylko spacery.. i lazenie..:P a teraz co 2 dni bede biegac i moze jeszcze rower czasem jak mi sie bedzie chcialo. Czy jest szansa? Ile około moge schudnąć??

w sumie raczej nie powinnaś chudnąć tylko starać się poprzez odpowiednie ćwiczenia wymodelować figurę :)

Gość Marionetka932236
Moze i wage mam prawidłową, ale wyglądam grubo:o boczki mi wystają, mam dość szerokie biodra:o

Gość Marionetka932236
poza tym źle się czuję z tą wagą. Kiedyś byłam bardzo szczupła, miałam rozmiar S , XS , a teraz M a czasem L

Gość Marionetka932236
Aha jeszcze chciałam dodać, że wcześniej prawie codziennie jadłam słodycze, można powiedziec ze jestem uzalezniona :o więc to dla mnie duży wyczyn:D wypowie się ktoś jeszcze?

Gość Marionetka932236
Nikt tak nie schudł? ;D

Gość Marionetka932236
no pomozcie, bo juz nie wiem co mam robic z tym :o ni echce znowu sie glodzic i jojo miec :o :o :(

Gość wkurzony na gg
basen najlepiej wyciąga wagę a nie bieganie

Gość Marionetka932236
nie mam kasy na basen.. zreszta mam problemy skórne że tak powiem i narazie nie chce sie pokazywac w stroju :P pytam czy uda mi sie schudnac? Dzis bylam na rowerze 1godzine ale sie zmeczylam caly czas z gorki i pod gorke i tak w kolko ;) co 2 dni bede biegac 30minut zwiekszajac najpierw 1min biegu 5 min. marszu i tak 5 razy czyli 30minut i potem w nast. tygodniu 2min. biegu 4 marszu i tak coraz wiecej. Doradzi ktoś czy uda mi się coś schudnąć? Bo chce schudnac :(

Gość Marionetka932236
upppppp

Gość thomsoon
jedz mniej to schudniesz .. Jak przestaniesz jesc to stracisz 20 kg i umrzesz

Gość Marionetka932235
no wlasnie jem troche mniej i o bardziej regularnych porach. A ile moglabym schudnac przez miesiac tak na oko jedzac tak i biegajac, jezdzac na rowerze^??

Gość Marionetka932235
89p

Gość jania to jest złoty
dziewczyno, jak mówisz że masz duże biodra i boczki Ci wystają to ćwicz na hula hop, to jest bardzo dobre, są w sklepach sportowych takie ciężkie z masującymi wypustkami, rower też jest ok, ale na boczki da Ci caly guzik

Gość ta z królewca
da sie da sie;)dorośnij to mozesz w tesco pracowac na wiecej nie licz :D

Gość Marionetka932235
bardzo śmieszne z tym tesco.. hula hop kosztuje chyba z 5zł prawda? Dostane w zabawkowym?