Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczek w czekoladzie

ile udalo wam sie shudnac tak do miesiaca po porodzie

Polecane posty

jw

Gość pytająca mamusia
w ciazy przytyłam 9 kilo, po urodzeniu - 3 kg na dzien dobry, po miesiacu - 5 kg, potem nadrobiłam bo zachciało mi sie obiadać :) obecnie jestem na lekkiej dietce by móc sie wcisnąć w letnie ciuszki sprzed ciąży :P

Gość jashcilaschnas
8 kg, ale potem przestalam karmic i waga poszla w gore;/

w ciazy przytylam 15 kg. w niecaly miesiac po porodzie bylam w stanie dopiac sie w swoje spodnie przedciazowe, ale byly jeszcze na styk. ile schudlam nie wiem bo nie wazylam sie wtedy.

moze ktos mi jeszcze powie

Gość mama małej hani
ja w ciąży przytyłam 15 kg, miesiąc po porodzie miała tak z 9 mniej, aktualnie córka ma 4 miesiące a ja wagę sprzed ciąży:) dodam,że nie odchudzam się, chyba to zasługa karmienia piersią,pozdrawiam

nie sugeruj sie wypowiedziami ,zalezy ile przytyjesz i jaka bedzie twoja dieta po porodzie ja karmiac piersia mialam mega apetyt wiec bardzo sie ograniczalam jesli chodzi o kalorycznosc dodatkowo cwiczylam bardzo szybko ,pilam duuuuuuzo wody i spacerowalam calymi dniami schudlam w m-c 16 kg tzn stracilam lacznie po porodzie nie schudlam ,jedrnosc ciala wrocila po ok 7 m-cach bo pomimo tego ,ze waga byla jak przed ciaza mialam klopot z ubieraniem nbardsziej obcislych ciuchow sprzed

powiem o co chodz, jestem modelka, nie dbalam o wage w ciazy i nie przejmowalam sie nia dla dobra dziecka, przytyłam juz 15 kg a jeszcze 2 miesiace do porodu, wlasnie odezwala sie moja menagerka i szykuje mi sie ciekawy pokaz...ale to bedzie zalezalo od mojego wygladu;/ chce karmic piersia, ale na jaka diete moge sobie pozwolic zeby nie szkodzic dziecku?

i w miesiac zrzucic te kilogramy, dodam ze nigdy w zyciu nie przejmowalam sie waga, zawsze wazylam 50 przy wzroscie 175

ja pomimo tego,ze maly nie mial kolek ograniczylam mocno diete tzn jadlam zroznicowane menu zeby maluchowi dostarczac wszystkich skladnikow ale zero pieczywa,zero kawy,herbata tylko zielona ,mnostwo warzyw ,owoce,mieso gotowane,ryba na parze,nabial bialy chudy twarog itd...ale skoro jestes modelka to pewnie przed ciaza dbalas o wage i wiesz jak to robic...musisz zaczac juz teraz bo pewnei dopiero teraz duzo przytyjesz...no i zawsze mozesz poradzic sie dietetyka

wlasnie chodzi o to ze nigdy nie musialam sie odchudzac i dbac o wage, nigdy nie liczylam kalorii nawet... dzieki za odp

ja w pierwszy tydzien schudlam chyba z 15 kg a w ciazy przytylam 18. po dwoch tygodniach od porodu przestalam karmic wiec waga poszla w gore. dam ci radę, kup sobie rewelacyjny krem Mustela. jest na rozstępy i ujędrnia. mozna stosowac na 'sflaczałą' skórę po porodzie i na biust.

Gość sdfghjkl
Ja przytyłam w ciąży 13 kg. W miesiąc po porodzie miałam 10 kg mniej. Pozostałe 3 kg zrzuciłam w ciągu następnego miesiąca. W pół roku po porodzie miałam łącznie 20 kg mniej - karmiłam piersią. jak odstawiłam małą od piersi to wróciło mi 5 kg :P

Gość ciekawy temat podniose
,m