Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miernisisisiis

Czy to możliwe że przez gliss kura AŻ tak WYPADAJĄ MI WŁOSY?

Polecane posty

Gość miernisisisiis

Juz pare tygodni temu kupiłam gliss kura tego nowego z jedwabiem, szampon a druga sprawa to wypadają mi włosy garsciami! I nie skojarzyłam ze to moze przez to ze myje wlosy gliss kurem, nie wiem czy wczesniej zanim go kupiłam tak mi wypadały, nie pamietam przynajmniej zeby tak bardzo.. No i wczoraj umyłam innym headandshouldersem i tak bardzo nie wypadaja. Bo jak przesuwałam po włosach po umyciu gliss kurem to garsciami mi wychodzily, a po umyciu tym drugim juz tak bardzo nie.. a moze mi sie wydaje nie weim.. czu to mozliwe?

Gość miernisisisiis
????

Gość kkiinnuullaaaa
powiem ci że to być przez to bo tez tak kiedyś miałam. lepiej odstaw ten kosmetyczek i postaw na jakieś ziołowe szampony naturalne. Zawierają one mniej chemii i mogę cię zapewnić że włosy się wzmocnią bo chyba masz słabe cebulki:D też to przerabiałam i w ty wypadku pomogą jakieś doustne preparaty ze skrzypem :D

Gość
scharzkopf to najgorsza firma produkujaca kosmetyki do wlosow; farby ,szampony jeden kit

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkhhhhhhhhhhhh
mozliwe ja przez gliss kura nie moglam spac w nocy tak mnei glowa swedziala i jeszcze pare takich szamponow jest ktorych zwyczajnie nie moge stosowac bo mi szkodza.np po bambino dla dzieci dostaje lupiezu:O

Gość miernisisisiis
to teraz sie boje w ogole myc włosy.. jaki szampon mam kupic? ;

Gość mmmmmmmmmmmmmm
najlepiej jakis w aptece, tam ci doradza.