Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdad

Pomocy !! Praca dyplomowa !!

Polecane posty

Gość asdad

Czy jest na forum ktoś kto ma za sobą pisanie pracy licencjackiej - teoretycznej ?? Bardzo potrzebuję pomocy...nie za bardzo wiem jak ma wyglądać całość takiej pracy . W badawczej sa ankiety, badania a w teoretycznej zamiast tego co ?? sama teoria ?? proszę o pomoc!!

Gość ja pierrdole
i tacy ludzie studiuja ? Moze cie to zdziwi ale w teoretycznej jest tylko teoria. Szok nie ?

Gość asdad
Wiem o tym !! Ale chodzi mi o formę takiej pracy...jakiś wzór, szablon...

Gość uehehhehehe
znam ten ból ja niby mam badawczą, ale promotor powiedział, że część teoretyczna też przecież musi być.. jak mi sie nie chce;)

Gość jak to wzoru szukasz
?? Nie ma szablonow... Czcionka 12 Times New Roman, odstepy 1,5pkt (ale mozna tez inne, w zaleznosci od tego czego sobie zyczy promotor), akapity trzeba dobrac do oprawy i tyle :D Zaczynasz od spisu tresci, spisu tabel, rysunkow, zalacznikow, ewentualnie akronimow. Potem juz czesc wlasciwa zaczynasz od wstepu, przegladu literatury, potem cel i zakres, metodyka badan, wyniki, wnioski... Aaaaa i na poczatku podziekowania i tytul :P A na koncu literatura :D i okladka :classic_cool:

Gość asdad
No własnie o to chodzi ,że nie wiem jak sie za to zabrać...w pracy badawczej są ankiety ,badania...a w teoretycznej ? Jesli moim tematem jest "dzieko w pedagogice Korczakowskiej' to co mam napisać ? 1 rozdział :cele ,2 rozdział :podstawowe założenia 3rozdział:techniki 4rodział:metody ??? tak to ma wyglądać ??

Gość Veronica65
Osobom tak niezorientowanym w temacie jak @asdad proponuję napisać do profesjonalistów - pracedyplomowe.edu.pl, którzy jasno i rzetelnie, krok po kroku podadzą wytyczne, powiedzą jaki zarys pracy, co najlepiej zawrzeć i z jakich materiałów najlepiej korzystać. Promotor powinien udzielić takich odpowiedzi, ale jak wiadomo, różnie z nimi bywa. Ja miałam babkę, która miała lekko w D... swoich seminarzystów no i trzeba było szukać pomocy gdzie indziej. Po napisaniu wydaje się to naprawdę do ogarnięcia, ale trzeba na własną rękę dużo więcej pracować, dlatego też polecam pracedyplomowe.edu.

Gość gość
na tym całym prace dyplomowe edu sprzedajecie pewnie po kilkanaście razy jedną pracę. znowu reklama. praca teoretyczna jest łatwiejsza do napisania. o tym ile ma być rozdziałów decyduje chyba promotor. i tak, ma być tam sama teoria, będzieć parafrazować, cytować. nic prostszego ;-)

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Ludzie czy wy jesteście ażtak tępi że pracy dyplomowej nie umiecie napisać, chociaż na średnim poziomie?