Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjkl

stolik i krzesełka do pokoju dziecięcego

Polecane posty

Gość biedroneczkidwie
mamuta juz mam dosc bo jest wsZedzie go pelno....a ten taki sobie sredni moze byc

Gość Aaaby
Taniej wychodzą te z Ikei (kupowane w Ikei a nie na Allegro) i są sporo ładniejsze - moim zdaniem. Ale to tobie się ma podobać a nie innym, więc skoro ci się podoba to ok. :)

dla Synka mamy mebelki z Ikei, system trofast + stolik i krzesełka Mamut - pomijając ze to plastik to są rewelacyjne - bardzo łatwe w utrzymaniu w czystości, odrobina Cilitu z wodą i czyściutkie i przetrwały juz 2 rok :)

Gość Aaaby
A i wcale nie Mamut, tylko inne serie (Leksvik i Kritter).

Gość sdfghjkl
No niestety z Ikei też musiałabym kupić na allegro gdyż nie ma w pobliżu ich sklepu. Mam nadzieję, że będę zadowolona z zakupu :) A najbardziej moje dzieci :P

Gość jhghjgkjg
mammut ma ta zalete, że jest bezpieczny (zaokrąglone rogi) i krzesełka są lekkie. Kupiliśmy małej jak miała półtora roku i bez problemu nosi sobie krzesełka po całym mieszkaniu.

Ja mam mammuta. ma zalety i wady: zalety są takie ze jest lekki i dzieci się często nim bawią, przenoszą te krzesełka itd. wady sa takie ze ciągle odpadają nogi od krzeseł a to z oparciem się rozlatuje w drobny mak (trzeba bylo skleić) Ten zestawik mi się podoba, tylko ze pewnie będzie ciężki.

Gość sdfghjkl
dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Mam już ten zestaw w domu. Jestem bardzo zadowolona. Mocne, stabilne i dobrze wykonane. Także z czystym sumieniem poleca. Produkt wart swojej ceny. Bałam się,ze się rozczaruję :P