Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna33..

Poraźcie Jak To zrobić

Polecane posty

Gość Katarzyna33..

Jak ja nie znoszę końca kwietnia wrrr. Mieszkam w domku jednorodzinnym, i jak to bywa w takich domkach, żyją czasami szczury, najlepiej likwidują je koty, no to dokarmialiśmy je pod domem. Ale co roku na początku maja koniec kwietnia, kotki mają małe, tym razem było ich 5 wszystkie poszły do wora i do jeziora. Macie jakieś sposoby na to żeby te zwierzęta długo się nie szarpały tzn nie męczyły? bo nie chce je krzywdzić.

Gość SmutnyPromykSłońca
Nie wierze!!!!!!! jesteś jakaś stuknieta, pytasz jak nie krzywdzic koty, jak sama je uśmiercasz!!!! kto ci dał pozwolenie na zabieranie życia?? dałaś je?

niestety to może nie być prowokacja, jest dużo walniętych osób na tym świecie, a takie praktyki są spotykane wśród ludzi ograniczonych umysłowo :( :O

Gość jaaaaa0
szok co ty wypisujesz!na szczury koty?pierwsze raz slysze!

Gość jolawola
znajdziemy ją po ip i też wrzucimy do wora i do jeziora! głupia ku**rwa!!!! sama mam w domu kocie przedszkole i co? zaczekam aż małe podrosną i je wydam, a jak nie wydam to zaniosę je do TOZu

Gość Katarzyna33..
dlaczego się na mnie rzucacie?? u nas zawsze się tak robiło, to przeciez tylko koty, a koty są fałszywe. Mój ojciec tez tak robił, mój mąż ....teraz to samo robi, co w tym złego? Nie mam zostawić i nic nie robić, a one będą mi po podwórku łazić, dziękuję.

Gość MARTIIN
Art. 1. 1. Zwierzę, jako istota żyjąca, zdolna do odczuwania cierpienia, nie jest rzeczą. Człowiek jest mu winien poszanowanie, ochronę i opiekę.

Gość jolawola
rodzina morderców, dziecko też do wora wrzucisz jak wpadniesz? można kupić tabletki u veta, promon wet się nazywają idiotko. kosztują 25zl starczają na pół roku! dla jednej kotki! wystarczyło je oddać, twój mózg tego nie łapie?

Gość 46514796851674
a niech xcie te szczury zjedza, glupia babo!

Gość Katarzyna33..
coo?? 25 zł mam wydawać na koty z ulicy? one nie sa moje tylko je dokarmiam na podwórku to wszystko. jeszcze czego, będę pieniadze marnowała na nie.

Gość jolawola
to po cholerę dokarmiałaś? wyczuły, że jedzenie dostają u ciebie to założyły sobie tam domek, bo mają blisko do miski! trzeba było myśleć niech tylko poznam twoje ip, a cię toz odwiedzi gówniaro