Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aż mi głupio było

widziałam się z mamą koleżanki i tak się nachwaliła że jej córce się powodzi....

Polecane posty

Gość aż mi głupio było

nawet chciała mi powiedzieć ile ona zarabia, a ja nie chciałam. wyniosła sie ze wsi do miasta, a ja bez pracy mogłabym jej pozazdrościć. czy ludzie mają kompleksy czy jak?

e tam, ja mysle ze kazda mamuska sie chwali swoimi dziecmi (jezeli oczywiscie im sie powodzi ....jak nie to buzia w ciup he eh)

Gość aż mi głupio było
najgorsze jest to że dla mnie każde 50 zł czy 100zł to spora suma a dla jej córki to tam nic takiego, i podarowała mi rzecz ta córka teraz jestem jakby dłużna ale dla niej to nic.

Gość aż mi głupio było
chociaż ja chciałam za to zapłacić ona nie chciała zwrotu kasy bo prosiłam aby coś mi kupiła

Gość tgege
Daj spokój... Ludzie się cieszą po prostu że komuś z waszego środowiska i ich rodziny się powiodło. Dlatego też pewnie matka ją chwali do ciebie, bo to jakby mówiła że i tobie może się udać. Dobrze że im się w głowach nie poprzewracało a nawet potrafią tak po prostu dać prezent. Trzymaj się. U mnie też bieda aż piszczy więc rozumiem że ci przykro. :D