Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oooooooooeee

jak zacząć znajomość z barmanem?

Polecane posty

od ok 3 miesięcy podoba mi sie pewien barman. Co jakiś czas przychodze do klubu w którym on pracuje ze znaojmymi. odnoszę wrażenie że mu się podobam i zwraca na mnie uwagę jednak nie zdarzyło się na razie nic co by mnie utwierdziło w tym przekonaniu. Moi zanjomi twierdzą że często na mnie patrzy . Dowiedziałam się że nazywa się Robert i interesuje sie historią sztuki , tak jak ja. Nie wiem c mogę zrobić aby go poznać?

już od dłuższego czasu cos zamawiam... a on ne wygląa mi na faceta który polecic na cycki. za kazdym razem jak tam jestem nawiazuje ze mna jakas rozmowe ale nigdy nic ztego nie wynika

Gość
po prostu lubi na Ciebie patrzeć i nic wiecej

kiedys pojechałam na wakacje do Kołobrzegu...chodziłysmy co wieczor z siorka do takiego pubu,bo fajny barman był...ale taaaki przystojny ,ze wiecie...ze strachu,ze powie "nie" tak sobie tylko patrzyłysmy...az ostatniego dnia pobytu,podeszłam,zaczelismy rozmawiac,powiedział cos,co pamietam do dzis,ja wyjechałam,on jeszcze jakis czas sie kontaktował...jakis czas temu wziął ślub ;)

doadam jeszcze że jak byłam tam w piątek to usmiechał się do mnie i obsługiwał mnie bez kolejki, wydaje mi sie że to może coś znaczyć.