Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniellllka

Natan imie dla chlopca jak myslicie?

Polecane posty

Gość aniellllka

chce imie nie takie ktorych jest juz full jak Kuba, Bartosz, sa ladne ale szukam czegos mniej popularnego...ale nie takiego jak Kevin czy Brajan...jak wam sie to podoba a moze jakies inne propozycje?

Gość mama z irlandii
natan, olivier, oskar epidemia jakaś znam 4 mamy natanów co prawda mieszkam za granicą i tu popularne jest to imię ale wszystkie te mamy to polki

Gość aniellllka
a ja myslalam ze to cos innego niz te oliwiery ....bo tych mam dosc chcialam cos innego nie znam wogole natana nigdzie nie slyszalam takiego imienia w okolicy

Gość mnie sie bardzo podoba Natan

Gość źle to brzmi
Imie Natan brzmi jak szatan :(

Gość hihahahe
natan=szatan

Gość natan - patan
hehe ....

Gość kokokoko
Natan to to samo co Nataniel głąby, Natan to zdrobnienie

Gość Natan natan
Natan byl prorokiem i rymy Natan- szatan sa conajmniej nie na miejscu. Mnie sie to imie bardzo podoba, jeszcze nie spotkalalam sie z tym aby ktos w moim otoczeniu nosil takie imie. Piekne.

Kant dupy mi też się Nataniel podoba:) Mojej kuzynki synek nazywa się Natan, ale jakoś do małego "nie pasuje" to imię.

Gość zwyczajnaniezwyczajna
Zgroza z tymi imionami. Jak nie jakiś natan to znów antek...jak nie oliwier to franek. A może to ja jestem głupia i sie nie znam. U mnie jak bedzie chłopczyk to będzie Wojtus...normalnie po polsku, ani nowocześnie ani starodawnie.

Ja mam Natanielka, ale w skrócie wołamy Natan, Natuś, Natek :P I nie znam żadnego dziecka o tym samym imieniu, więc nie uważam aby było popularne.

Bardzo mi sie podoba, od lat, bardziej Nathan niz Nathaniel, kiedy kilka lat temu mowilam znajomym wiekszosc sie wykszywiala, Polacy twierdzili, ze nie ma polskiego odpowiednika, dokopalam sie, ze dziesiatki lat temu bylo nadawane jako Natan wlasnie, a teraz widze to imie sie tu i owdzie pokazuje i nagle jest nawet lubiane, tak samo bylo z Oliwia, podobalo mi sie to 20 lat temu, nikomu sie nie podobalo, ze niby dziwne, weszla gazeta o tym tytule i nagle imie ladne i popularne , ech

Gość Daj spokój z tym ohydnym
imionem. Skąd bierzecie te dziwactwa?

Gość beznadziejny przypadek
natan-szatan paskudne imie!

Gość Ptaszki ćwierkają
Myślimy, że nie...

W ang lepiej bo sie czyta "Nejten" to sie z niczym glupim nie rymuje, ja wlasnie to imei po angielsku "wynazalam" i polubilam kilka lat temu :)

Imię Natan bardzo mi się podoba, ba nawet zakochaliśmy się w tym imieniu z mężem:) Jedyny problem to znajomi i rodzina! Nikt jeszcze nie pochwalił naszej decyzji. Jedni wogóle nie komentują, a inni krytykują. Usłyszeliśmy nawet, że chyba chcemy skrzywdzić nasze dziecko! Nie wiem skąd taka niechęć do tego imienia, przecież nie jest ośmieszające i co najważniejsze jest międzynarodowe co w tych czasach jest plusem! Ale my zdania nie zmienimy i dumnie będziemy wymawiać jego imię:)

Gość gość
mam synka Natanka ma już 5 lat jest bardzo energiczny i idealnie pasuje do niego to imię zaakceptowane wszędzie i bez żadnych problemów

Gość Przyszly Tata
Podziwiam wszystkich tych na forum ktorzy sa otwarci na swiat, odwazni i chca wyroznic swoje dziecko. Podziwiam wszystkich tych mlodych polakow ktorzy rozumieja ze nie mieszkamy juz w zamknietej zasciankowej polsce tylko cudownym kraju bedacym zintegrowana czescia reszty swiata. Nadawajcie wszystkie te cudowne imiona i nie przejmujcie sie ludzmi na okolo. Oczywiscie sa granice jak nadam imie garnek mojemu synkowi bo jest unikatowe ale te zaczerpane z innych krajow czemu nie. Jestesmy obywatelami swiata nie tylko naszego kraju!! Pozdrawiam!