Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunet_81

szukam Ciebie

Polecane posty

Znowu ten sam, no co ty? w jaką odstawkę?:D masz w sobie potencjał sexualny więc...nie marudź:D:P

Znowu ten sam Jesteś facetem? :o szatynka_ a ja się schowałam za kotarą i boję się wyjść bo sąsiad mnie szuka lepiej nie wychylaj ślepków :p to może jakiś zbok :o :( Fev bierz Truskawkę...od fajnej lepsza słodka :P ale Ty Jesteś....:P ;) miałem kiedyś suczkę Lare ... była wierna...merdała ogonkiem... :P ;)

Znowu ten sam, wrrrrrr:P wrrrredna @iszonka z ciebie:D

to pewnie ta Twoja nabyta zadziorność Brunecie odstrasza potencjalne piękne Słodkości Damskim Rajem nazwane :P:P:P:P:P musisz opracowac plan D :P

brunet_81, ale ja dziś mam ochotę stanąć z boku i poprzyglądać się waszym umizgom:P

Znowu ten sam, zrozumiałaś mnie na opak...:)....ale to nic:D ....wrrrrrredna w sensie przewrotna:D ma się rozumieć:D

Fev-doskonale Cię zrozumiałam. Tylko ja tu nie umiem tej swojej ironii oddać, którą można u mnie wyczuć w rozmowie w 4 oczy :) A przewrotna, przekorna to wszystko moje zalety ;)

truskawa17 . nie płacz maleńka:)P👄 życie jest pełne niespodzianek:) zwłaszcza takich całuśnych:P

Brunet...tak bez buzi???? ani Dzień Dobry ani cmok cmok?????????? ;):) Dziewczyny...wmieszałam sie nieco w Wasz topik ;) nie gniewajta się Słodkie🌻 ja jestem z tym niezagrażających niczemu i nikomu ;) takie niczyje Diabolisko ;)

Znowu ten sam, eh....laska ....:D.... te buziolki nie są 5D :D....nie ta technologia.... ale ale....wyobrażasz sobie jakby wyglądał taki sex w necie gdyby był w 5 D? :P

20:24 [zgłoś do usunięcia]szatynka_ dobrze by było jakby to był zbok ale on raczej impotent lepiej zostań u siebie :) weź w rękę przyjaciela... :P ;) Fev co za namiętny pocałunek :P ;)

Diabollica27, a mieszaj mieszaj.....może jakiś kogel mogel ukręcisz:D

brunet_81, a co?.....zazdrość o buziolek?:D...a to ci heca ..hehe:D

No dobra, mnie zakręcił tylko raz. Całą noc zarwałam :D I straciłam kontakt z tym facetem :o A miałam później kilka wolnych nocy...

ekhmmm...no ale nawet jak 5D to bezdotykowy by był😭 no i jak tak no wiecie :O ;) chyba,ze przez ekran mozna by było obmacac delikwenta ;) to ja sie na cyber five D moze skuszę :P:P

Coś mi się obiło o uszy, że jakieś takie specjalne kombinezony wymyślili, dzięki którym niby się czuje ten dotyk. Jasno widzę przyszłość cyber seksu :p

alesh...Brunet ...😘 bo się nie oderwę od ust Twoich :P:P tylko nie po szyi!!:P:P to moje erogenne wow :P;) kombinezon co czujesz???????????????? byc nie moze co tez Ci ludzie wymysla:O nie...nie mozemy im na to pozwolic bo zaniknie real...;)