Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unifu102938

Zakochałem się w dziewczynie z dzieckiem

Polecane posty

Gość unifu102938

Na początku przedstawię szybko moją sytuację. Jestem od sześciu lat w stałym związku (praktycznie od początku studiów). Mieszkam ze swoją dziewczyną. Wszytko było ułożone w moim życiu, aż do czasu... Ostatnio poszliśmy na wesele... Tam zapoznałem Hanię.... Mimo, że nie było za dużo czasu, aby się zapoznać... jednak to mi wystarczyło. Nie wiem absolutnie jak, ale mocno się zauroczyłem. Okazało się, że Hania ma już 6-letnią córeczkę, jednak jakoś mnie to nie przeraziło :) Nie sądziłem, że kiedykolwiek w życiu mnie takie coś spotka (z resztą, jak na to spojrzeć z boku- to rzeczywiście nie logiczne...). Poradźcie mi proszę- co mam w takiej sytuacji zrobić? Czy najzwyczajniej w świecie spotkać się z Hanią i wszystko wyjaśnić, czy też nie robić nic, bo jak zapewne niektóry powiedzą, to nie ma sensu? Dodam, że z moją obecną dziewczyną jest mi dobrze, ale nie czuję do niej tego czegoś, co do tej drugiej...

łoj bosz ale s ekomplikujesz życie chłopie. Ja bym se dala spokój z ta Hanią, unieszczęśliwisz tlyko dziewczyne bo nigdy nie wiesz jaka ta Hania jest, jak to jest opiekowac czyimś dzieckiem itd...

Gość Maciej78
daj sobie spokój wiem z własnego doświadczenia

Gość unifu102938
Ok, czyli jednak starać się zapomnieć... Przyznam się szczerze, że nie będzie mi łatwo... Dzięki za odpowiedzi

Gość Zdepresjonowana
"Opiekować się czyimś dzieckiem" też ktoś musi. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji jak opisujesz, ale myślę, że samotne mamy bardzo potrzebują mężczyzny, bardziej niż jakiekolwiek kobiety, i posiadają wiele innych zalet, lecz skoro Ty już jestem w stałym związku, to tez nie wypada go niszczyć. Zwłaszcza zauroczeniu. Poddaj to 'zauroczenie' próbie czasu.

Gość llpp
A moze byc tak nie oszukiwac swojej dziewczyny i powiedziec jej, ze jestes z nia z wygody, a nie z powodu glebokiego uczucia?:O

" ale myślę, że samotne mamy bardzo potrzebują mężczyzny, bardziej niż jakiekolwiek kobiety, i posiadają wiele innych zalet " :D