Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edkaakreddka

CZY TAK MOŻE WYGLĄDAĆ PLAN PRACY MAGISTERSKIEJ?

Polecane posty

Gość edkaakreddka

Rozdział I Gmina jako jednostka samorządu terytorialnego 1.1. Istota samorządu terytorialnego 1.2. Gmina jako podmiot samorządu terytorialnego 1.3. Pojęcie gminy 1.4. Zakres działania i podstawowe zadania gminy 1.5. Samodzielność finansowa gmin ROZDZIAŁ II Gmina XYZ w ujęciu gospodarczym 2.1. Ogólna charakterystyka gminy XYZ 2.2. Infrastruktura społeczna 2.3. Baza ekonomiczna gminy XYZ 2.4. Wieloletni Plan Inwestycyjny i Finansowy gminy XYZ 2.5. Analiza SWOT Rozdział III Analiza realizacji budżetu gminy XYZ w latach 2005-2010 3.1 Analiza dochodów gminy w latach 2005-2010 3.2 Analiza wydatków gminy w latach 2005-2010 3.3 Wyniki finansowe gminy XYZ w latach 2005-2010 3.4 Inwestycje gminne i zadania współfinansowane z Unii Europejskiej 3.5 Ogólna ocena realizacji budżetu gminy XYZ w latach 2005-2010

Gość gusia85555
wg mnie ok ;) ale ja nie promotor ;)

Gość niby to co masz jest ok
ale na tym 3 rozdziale to się kończy?

Gość Diamond bitch **
3 rozdzialy to troche malo jak na prace magisterska i zwykle wyjasnienie pojec powinno byc w pierwszym punkcie

Gość Diamond bitch **
a jaki w ogole jest temat?

Gość kandydatka-na-zone
ja na licencjackiej miałam 5 rozdziałów nie powinnaś mieć jeszcze metodyki badań? jako 3 rozdział i potem badania...

Gość juz magister
jak najbardziej tak, jest spoko:)

Gość ludzie myslcie samodzielnie
A temat? Najważniejsze, aby treść pracy: a) pokrywała się z nim b) wyczerpywała go

Gość ludzie myslcie samodzielnie
@kandydatka na żonę nie każda praca mag musi zawierać badania!

Gość takuma
plan powinien byc bardziej szczegółowy podrozdziały powiinny sie dzielić na części

Gość hfgjghjgkjkjh
a mi promotor mowil zeby nie robic juz czesci podrozdzialow, zeby tak nie zdradzac wszystkiego co jest w wracy a ktos tu napisal o metodyce badan jako rozdziale, jakie podrozdzialy w nim powinny sie znalesc? jak ktos wie to prosze neich napisze :)

Gość TH is IT OM
Promotorom to wisi

Gość edziaaaaaaaaaaaaaaaa23
PROMOTOR POWIEDZIAŁ ŻE 3 WYSTARCZY. A TYTUŁ: GOSPODARKA FINANSOWA GMINY NA PTZYKLADZIE BUDZETU GMINU XYZ

Gość edziaaaaaaaaaaaaaaaa23
To ja autorka

Gość tez magistranka z tym roku
ja mam podobny temat ale porównuje budzety 5miast:)mam 5rozdzialow...wydaje mi sie ze u ciebie przydało by sie napisac tez cos o samym budżecie?co to budzet?procedury?co to wydatki?dochody itp.ja to mam w swojej pracy:)

Gość bordo
hej widze że miałaś taki sam problem jak ja w tej chwili skąd brałaś materiały do tej pracy magisterskiej

Gość Anonimmmmmmmmmmmmmm
Działalność inwestycyjna gminy X i jej ocena... -działalność inwestycyjna gminy -pojęcie inwestycji -zasadność inwestycji -źródła finansowania (w tym z UE) -charakter inwestycji publicznych -funkcje i cele działalności inwestycyjnej Oto tylko niektóre zagadnienia opisane w pracy... Chętnie pomogę w napisaniu pracy o podobnej tematyce. Więcej informacji: http://bannery.boo.pl/gmina/ pozdrawiam