Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka21

pomożcie proszę!!!

Polecane posty

Witam ostatni okres mialam 1 marca dzisiaj bylam na pierwszym badaniu u ginekologa i widac tylko jajo a nie ma zarodka. Kiedy u was bylo widac zarodek na usg dopochwowym . Czy to mozliwe zeby jeszcze nie bylo widac czy to tylko puste jajo. juz nie wiem co myslec.

Gość hghjg
u mnie bylo widac serduszko w 7tyg :) w 5 tez bylo tylko jajo

hmm juz powinno byc widac zarodek z bijacym serduszkiem, chyba ze pomylilas sie i okres mialas 1 kwietnia a co lekarz na to powiedzial? u mnie w 5 tyg i ktoryms tam dniu bylo widac i jajo i zarodek w srodku

Gość kobo7
Należy się uzbroić w cierpliwość i czekać co będzie dalej. Niema co się denerwować. jeszcze na to nie pora.

Gość mamuska82
ja okres mialam 3 maja 2009 r 25 czerwca trafilam do szpitala z podejrzeniem ciazy pozamacicznej (2 testy pozytywne a brak czegokolwiek na usg)...zrobiono badania na poziom betaHCG i 5 dnia pobytu w szpitalu zobaczylam na usg moja mala fasolke ktora urodzilam 9 marca 2010 r i ktora teraz tule w ramionach:) zrob badania na poziom betahcg jesli po 2 dniach bedzie wzrost o 100% to znaczy ze jestes w ciazy...

Gość nie rob nic
uzbroj sie w cierpliwosc , nie panikuj , nie rob w najblizszym czasie zadnego usg tylko uwierz, ze jestes w ciazy i ze wszystko bedzie dobrze . Usg nie zawsze sa wiarygodne i nie kazdy lekarz potrafi zawsze w 100% dobrze zinterptretowac to co widzi - a usg na tak wczesnym etapie jest bezsensowne - potwierdza tylko ciaze - a to i tak wiesz.

do Evi-nie pomyliłam okresu test robilam 10 kwietnia z wynikiem pozytywnym. Byłam prywatnie i Pani doktor powiedziala ze nic nie widac czyli albo nic nie ma albo jest za małe. Muszę czekać do piatku A czy to mozliwe zeby w 7 tyg nie bylo jeszcze nic widac bo jakos nie moge w to uwierzyc, kobiety z grudnia juz widzialy male pocieszy a u mnie zero