Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczkaiq9292

CZY UFARBOWANE WŁOSY MOZNA DRUGI RAZ UFARBOWAĆ???

Polecane posty

Gość blondyneczkaiq9292

błagam o pomoc , moja fryzjerka wyjechala na pol roku , wczoraj połozyłam sobie farbę rozjaśniająca garniera ale włosy wyszly lekko żółtawe , czy moge jutro polozyc inną farbę? z góry dziekiuje

Gość wiem z wlasnego doswiadczenia
ze nie jest to najlepszy pomysl. Nie mozna nakladac farby jedna po drugiej. Mi po takim eksperymencie wyszedl kiedys nieciekawy kolor. Po tym powiedziawlam nigdy wiecej :D

Gość blondyneczkaiq9292
kurcze to co teraz zrobić?? myslalam ze nic im sie nie stanie jak drugi raz ufarbuje...

Gość ona z fulham
teoretycznie nie możesz ale praktycznie jeśli taka sytuacja ma miejsce to się to robi .Farby ze sklepu nie są takie mocne kup popielaty blond to zniweluje żółty odcień blondu który Ci wyszedł.

Gość ona z fulham
opisz mi jakie masz teraz włosy!!!czy dużo czy mało kręcone czy proste.jaki kolor jest na odroście a jaki na końcach to Ci podpowiem.

Gość pepitka
Ja tak zrobiłam nieawno że farbowałam włosy dzień po dniu.Bardzo znizczyłam obie włosy.Siano miałam na głowie takie że musiałam obciąć włosym:-(. Jak masz blon włosy i wyszły żółtawe to kup jutro fioletową płukankę do włosów,włosy zrobią się platynowe i po sprawie.Jeżeli wyszedł ci mocno żółty kolor na głowie użyj fioletu gancanowego który kupisz w aptece.On trochę wysusza włosy ale nie ma tragedi jak nałożysz na nie odżywkę.Tylko z tym fioletem bardzo uważaj,możesz dać dosłowienie kropelkę na dużą ilość wody,woda musi być tylko lekko fioletowa.Zamocz na chwilę głowę w wodzie z tym filoletem i włosy będą platynowe.Ale jeszcze raz oszczegam tego fioletu to daj tylko kropelkę bo włosy zrobią się fioletowe.

Gość blondyneczkaiq9292
ona ja mam teraz 100 odcieni , na odrostach żółte od wczorajszej farby , gdzieniegdzie pozostałosci po wczesniejszych ok 5 mies temu pasemkach platynowych i brązowych:( włosy mam proste.

Gość ona z fulham
aha i napisz mi jaki kolor zrobiłaś tego garniera i jaki miałaś kolor przed farbowaniem na odrostach i jaki na końcach?i czy przeciągnęłaś farbę na całość??

Gość ona z fulham
no dobra już wszystko wiem.płukanka nic Ci nie pomoże jest za słaba na twoje żółte odrosty. Musisz nałożyć farbę ale Tylko na ODROSTY!!!!!!!NIE PRZECIĄGAJ NA CAŁOŚĆ!!!!Jasny Popielaty blond powinien zniwelować żółty odcień.Sama tego nie zrobisz poproś kogoś.Najlepiej będzie jak pójdziesz do fryzjera bo to nie jest takie teraz proste.

Gość blondyneczkaiq9292
zrobilam kolor 111 bardzo jasny popielaty blond, wczesniej mialam jakies 5 m temu farbowane pasemka platyna i brąż , odrosty jakies 4-5 cm ciemny blond,, farbe głownie polozylam tylko na odrosty,ale na koncu przeciagnelam tez troche na całośc:(

Gość ona z fulham
tak jak wcześniej napisałam:)

Gość blondyneczkaiq9292
ona dzięki:* nie wiem jeszcze co zrobie bo troche krucho teraz z kasą u mnie wiec wizyta y fryzjera odpada,ale pomysle:)

Gość ona z fulham
ok ze swojego doświadczenia wiem ze nigdy farbą nawet najjasniejsza nie uzyskasz takiego koloru jak pasemka ponieważ pasemka robi sie przeważnie rozjaśniaczem!!!!przemyślałam sprawę teraz na spokojnie jak mi wszystko wytłumaczyłaś!!!nawet jak nałożysz jeszcze raz farbe popielatą to i tak będziesz widziała różnice na odrostach. Proponowałabym balayage z 2 kolorów jasnym i troszkę ciemniejszym bo chyba nic Ci nie wyjdzie z tej domowej roboty.

Gość pepitka
Mi płukanka pomogła doskonale.Kiedyś po omowej robocie z włosami wyszły mi złóte jak jajko brrrrr:-(.Zrobiłam tym fioletem z apteki i nabrały ładnego platynowego odcieniu,żółć znikła.Zanim nałożyz jeszcze raz farbę na świeżo farbowane włosy co je bardzo zniszczy,spróbuj z tą płukanką.Włosy nie zrobią się w jednym kolorze ale zniknie żłóć.