Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeczucie wojny

ludzie gdyby wyszło na jaw że faktycznie w smoleńsku to był zamach

Polecane posty

Gość przeczucie wojny

3 wojna światowa będzie nieunikniona

Gość przeczucie wojny
ale to nie jest śmieszne lepiej nie wyjaśniać tej całej sprawy

Gość soldier of loveeee everyday
to mógł być zamach o którym nawet ruskie nie wiedzą :O

Gość nostra się nie myli
"metalowy ptak na zawsze rozdzieli dwóch braci" "a na kraj w żałobie napadnie najeźdźca ze wschodu"

Gość gdyby ktoś chciał wojny
to nie wydaje Ci się, że najzwyczajniej w świecie by ją wypowiedział? Po co komuś takie przedstawienie? Czy któraś z ostatnich wojen zaczęła się w ten sposób? A gdyby się okazało, że to faktycznie zamach, to mam nadzieję, że sprawa skończy się na sprawiedliwym osądzeniu i skazaniu zamachowców.

"nostra się nie myli "metalowy ptak na zawsze rozdzieli dwóch braci" "a na kraj w żałobie napadnie najeźdźca ze wschodu" " chciałam przypomnieć o jeszcze jednej przepowiedni, gdzie jest mowa o tym, że będzie 3 wojna światowa, ale po jej zakończeniu Polska będzie jednym z 3 największych mocarstw :classic_cool:

żadnej wojny nie będzie! Polska podkuli ogon... to już wiadome i przesądzone...jakbyś nie wypadla sroce spod ogona to byś wiedziała co będzie dalej. ja już wiem. i nie piszcie durnych postów że bedzie wojna bo nie bedzie!!!!! myślcie logicznie - Polska wypowie wojne Światu ?? pomyślcie raz na jakiś czas...to nie boli . i apel - nie głosujcie na PO :) na lewice prawice byle nie PO

Gość aptekarz też lekarz
jaka 3 wojna? a kogo w wielkim cywilizowanym świecie interersuje , że kiladziesiąt brudnych polaczków pagibło

Gość atopowe zapalenie mozgu
http://www.youtube.com/watch?v=W4wSeJaaIK8 obejrzyjcie - oni mówią prawde :( ja też zagłosuje na PIS chociaż w żadnych innych okolicznosciach bym na pis nie głosowała. ale PO przegieli :(

Gość cytat
I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy..." Zwrcie uwagę na słowa "kraju niezwyciężonego" my i kraj nie zwyciężony?

ej tam, luz, ja kiedyś miałam obsesję bo nacinałam się na 22:22, praktycznie codziennie, dorabiałam sobie do tego jakieś chore teorie, było niebezpiecznie :D Teraz już nie przywiązuję do tego żadnej wagi

Gość nie no przestańcie już
Pewnie jakiś ktoś, z polskiej ekipy filmowej zobaczył zachowany cały kadłub i stwierdził, tak od czapy, że załoga mogłaby przeżyć, a wy sensacje wietrzycie.

Gość i tak się nie dowiemy prawdy
:o