Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumowe uszko

"młoda i niechciana"

Polecane posty

Gość gumowe uszko

kilka dni temu przyszła do mnie znajoma... zaskoczylo mnie ,gdy nagle sie rozkleila i poplakala. zawsze myslalam ,ze nic jej nie brakuje wprawdzie bedac samotna mama ,dosc mloda na pewno nie ma lekko - myslalam, ale z drugiej strony wiem, ze poznala mezczyzne z dobra posada i duzym domem. i po tym wszystkim ,co uslyszalam stwierdzilam ,ze juz jej nie zazdroszcze. dziewczyna ma 25 lat i 5 letnia corke, studiuje ciezki ale dobry kierunek. niedawno stracila prace (ale poki co jak mowi jest ok, ma stypendium i alimenty...), mieszka z rodzicami (myslalam ,ze sa pozadni) - tymczasem ojciec duzo pije, matka ma wiecej dlugow niz wlosow - ciagle sie kloca do polnocy. przez to ona jest znerwicowana...jakas taka przelekniona. chciala wyjechac do swojego faceta...mial wynajac jej pokoj. w duzym miescie dostala juz dwie oferty niezlej pracy zwiazane z jej studiami... jednak matka owego faceta tym czasem mieszkajaca u niego niezbyt ja polubila a tym samym nie za bardzo lezy jej dzielenie sie synkiem z inna kobieta/ z tego ,co mowila...nikt tak na serio ,naprawde jej nie chce... dziwne bo jest mloda, inteligentna, zabawna i bardzo ladna... jak to jest ,ze tacy ludzie maja pod gorke a taka ja...zwykla szara mysz ma chociaz to szczescie ,ze ma normalnego faceta, prace...spokoj ;/ chcialabym jej pomoc ,ale nie wiem jak...nie moge nic zrobic... kompletnie nic :( ciagle o niej mysle....

Gość Wolvfram
fatalnie jest gdy tak zwana młoda matka Polka uznaje, że się spełniła jako kobieta i matka i przystąpiła do wychowania dziecka , wiele kobiet ma to w genach aby uwierzyć, zajść i urodzić ale nie chcą sobie zadać trudu z pytaniem co będzie gdy same zostaną i jak mają sobie poradzić z dzieckiem ? kobiety są dziwnie wychowywane przez swoje matki, że ich los zależy od faceta i że to facet musi zapewnić normalne życie w związku i finansować związek to jest jakaś dziwna mentalność kobiety uzależnionej od faceta a gdzie kobiece plany i marzenia ? Moim zdaniem kobieta decydując się na dziecko powinna mieć świadomość, że nie tylko decyduje o sobie ale decyduje o wychowaniu dziecka i nie koniecznie po urodzeniu dziecka musi traktować związek, że facet zrtobił swoje i może odejść ale jego alimenty są bardzo potrzebne dla dobra kobiety

Gość moze niech skreśli Lottka
?? już nie jeden wyszedł w ten sposób na prostą.