Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delefloranemes

Co sądzicie o tym filmiku?

Polecane posty

hehe jakby mnie facet tak ciagnal po schodach to bym mu jaja z obcasa skopala! gdyby mnie za szyje dusil bym mu morde podrapala, ale lodzik mi sie podobal taki wlasnie jaki byl i sie bardzo podniecilam

Gość Delefloranemes
Dzięki za opinię :P Ja to oglądam 2 razy dziennie i to uwielbiam :D ale aukrat tą scenę na schodach zawsze przewijam :P A ona nie miała wyboru, bo to jest włamywacz, a nie jej chłopak :P

to wszystko jest specjalnie nagrywane przez caly dzien krecili ten filmik hehe ale w rzeczywistosci nawet wlamywaczowi bym predzej srubokret w oko wkrecila zanim by mnie zdazyl rozebrac:)co innego 2 czy 3 facetow to lipa!

Gość Delefloranemes
Ja tam nie mam pojęcia co bym zrobiła, chyba samobójstwo popełniła :P A właśnie filmiki lubię tylko jak jest jeden facet + jedna kobieta :P Ale rzadko można znaleźc jakiś ciekawy, ten jest wyjątkowy :D

autorze dzieki bardzo za fajny i dlugi orgazm:)mialam orgazm pochwowy zaraz po tym jak doszlam bawilam sie lachtaczka i mialam kilka wstrzasow orgazmicznych buzka autorze xxx

Gość Delefloranemes
Monika, tak Ci się ten film spodobał, że nie zauważyłaś, że nie jestem facetem :P ale spoko, rozumiem Cię, robiłam wczoraj to samo :P :P myślalam, że ktoś napisze, że jestem nienormalna :P

Gość Delefloranemes
Ja najbardziej lubię ten moment kiedy ona mówi "How, I don't know hooow" i rozpina mu spodnie :P i loda jak mu robi też :P trochę za dużo ją bije, często bez powodu...

masz racje te bicie jest nie potrzebne ale lubie ostry sex byc brana jak suczka mmmm szkoda ze jeszcze nigdy nie spotkalam takiego faceta:( wtedy neta nie potrzebowalabym juz wlaczac:( filmik mi sie podobal od 5 min do 8:) i te plucie tez bylo nie fajne.......

Gość Delefloranemes
Ale w takim drugim filmiku, w którym ten koleę też występuje, to już w ogóle przesadza, w ogole się nie da tego oglądać... w tym to jest jeszcze stosunkowo miły :P A ja lubię to, jak nad nią panuje :D

:) czasem bywa podniecajace hehe no ja juz sobie doszlam czego mi wiecej brak do szczescia idac zaraz smacznie spac:)

Gość Delefloranemes
Ja też niedługo, dobranoc!

Gość Delefloranemes
niech ktoś jeszcze się wypowie :P

Chujowy. Ostry seks jest fajny, ale wśród ludzi, którzy to akceptują. Oglądanie scen gwałtu to patologia.

Gość Delefloranemes
Ale oni tylko tak grają :P

Tak, tylko, że osoba, na której Tobie zależy, odbiera to zupełnie inaczej niż ktoś zupełnie obcy. Przyznasz, że nie byłabyś zachwycona jak Twój chłopak doznawałby orgazmy na widok trupów w filmie historycznym, mimo, że to "tylko gra".

Gość Delefloranemes
Czyli sugerujesz, że coś ze mnną jest nie tak? :P