Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irqa.

CZUJE SIE JAKBYM BYLA W CIAZY.

Polecane posty

Gość irqa.

Ostatnio bardzo malo jem.Bardzo kocham ziemniaki pod kazda postacia,jednak jak bylam kiedys w ciazy po zjedzeniu nawet kawalka mialam straszna zgage.Przedwczoraj zjadlam tylko udko.Wczoraj zjadlam jedna mala parowke i krakersy.Dzisiaj kielbase sobie podgrzalam,a potem na miescie mala porcja frytek i momentalnie dostalam zgagi,a zygi podchodzily pod gardlo.Nie mialam nigdy zgagi,jedynie jak bylam w ciazy po ziemniakach,no i kiedys jak sie duzo opychalam,potrafilam nawet 6 talerzy zupy zjesc to czulam jedzenie pod gardlem.Teraz nie czuje jedzenia.Po tych frytkach cholernie mnie pali.Zjadlam teraz zupke chinska i troche czekolady,ale dalej to czuje i chce mi sie zygac. Jakim cudem mam zgage? Czym to zwalczyc? Przeciez nie uprawiam sexu,to raczej ciaza nie.

Gość boszanova
może masz wrzody?

Gość irqa.
Myslicie ze wykonanie kilku soczystych lodow z połykiem pozwoli mi sie pozbyc tej dolegliwości ?

Gość irqa.
TAAA PODSZYWIE,idz juz spac. Hmm,kiedys znajomy zasugerowal mi wrzody,bo codziennie pobolewalo mi nad zoladkiem.Bylo to 1,5 roku temu i przestalo bolec.Wiem ze moj ojciec ma,ale to skonczony alkoholik,od moze 10 lat zre sode.Teraz to nalogowo bo wytrzymac nie moze. Eh jestem za granica,na razie mnie nie stac na lekarza. Do jakiego powinnam isc bo ja sie na tym nie znam? I czy takie badania duzo kosztuja?

Gość boszanova
może zrób sobie usg jamy brzusznej?bedziesz miała od razu diagnozę bez kolejek u lekarza