Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananna

jak to jest ??????

Polecane posty

Gość nanananna

wiatam jak to jest z tym stosunkiem przerywanym?ostatnio przeczytałam że to żadna metoda antykoncepcj i że to strasznie nie odpowiedzialne strasznie mnie to przeraziło!!! ja tak robię już dwa lata i zawsze było ok dodam że jestem płodna bo mam dziecko ,teraz będę się dodatkowo zabezpieczać bo się zaczęłam bać !!!! a wy co myślicie o tym???

Gość marrrtka
ja tak działalam przez 2 lata i nic nie bylo.......ale jako metoda to nie jest skuteczne tak naprawde poniewaz po piersze facet musi bardzo sie kontrolowac a po drugie przez samym wytryskiem wydziela sie plyn w ktorym sa plemniki i mozna od tego zaciazyc.....poza tym co to za przyjemnosc z seksu dla obojga...ja jednak wybralam tabletki i sobie bardziej chwale nie ma takiego stresu

Gość kjuhkjh
pewnie,ze to zadne zabezpieczenie! przed wytryskiem rowniez jest uwalniane nasienie.ile Ty masz lat,ze takich rzeczy nie wiesz?Poza tym co to za przyjemnosc..Ty dochodzisz i nagle cyk i po wszystkim..czasem wytrysk w srodku jeszcze poteguje orgazm

Gość nanananna
up

Gość saleminka8
marrrtka miałaś szczęście stosunek przerywany to nie jest metoda ja chciałam zajść w ciążę i dopiero po 1,5 roku współżycia bez zabezpieczenia zaszłam a nią podczas stosunku przerywanego i tak wydostają się plemniki,ale mało i może dlatego czasami to jest dobra metoda anty.bo zanim dostaną się tam gdzie mają to giną

Gość nanananna
up

Gość nanananna
upupup

Gość agata bbb
ja stosowalam stosunek przerywany przez 5 lat i po 5 latach zaszlam:)

Gość nanananna
up

Gość nanananna
upupupupuppupupupuppupupupupupupupupupupupup