Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cos co utkwilo w pamieci na zawsze.........

Polecane posty

macie moze jakies piosenki,teksty,krotkie filmiki,wierszyki,cokolwiek co utkwilo wam w pamieci,zachowaliscie to na kompie,podzielcie sie.......

bardzo tworcze:)moze mniej wulgarne?klnac kazdy duren potrafi

"Czerwone i bure i bure chodź ze mną na górę, na górę, dam Ci klucz od bramy tam się pokochamy! Kupują chłopaki łózka pozłacane a ja z Tobą wolę w pokrzywach na sianie" :classic_cool:

nie posadzalam cie o taki gust:):):)

Gość ąwłar
ostra, a juz bylo z toba tak fajnie, to znow musialas zarzucuc tym diskopolaczem:classic_cool::o))

Hahaha, LOL :D MIałam kiepski humor. Wiedziałam, że jak tu wejdę to komuś uda się go poprawić :D Nie pomyliłam się :D

dalej ostra,czekam na wiecej:)

Przyjechali z Petersburga titum titum ojciec pijak matka ku*** titum titum mieli synka sku***synka titum titum zapie****** jak maszynka titum titum nie minęło pół godziny titum titum opie***lil pół rodziny titum titum mieli córkę złotopiórkę titum titum obdzierała sobie skórkę titum titum ojciec myślał ze to żarty titum titum rano wstaje ch** obdarty titum titum ciotka Jadźka się wkurzyła titum titum ci** w okno przywaliła titum titum :classic_cool:

* Był sobie raz Felek Co chodził bez szelek Piędziesiąt butelek w kieszeni miał Nadeszła niedziela opity jak Bela a bela mu w pape i dawaj wypłate wypłata przepita kobita zabita a Felek w więzieniu śpeiwa se w cieniu o własine tak: Niebieskie tango Policjant dostał w czango a jeśli nie pomoże to dam mujeszcze dwa noże a jeśli kiwnie palcem przejade go walcem Trzy szczury w rosole jednego po sole drugiego po pieprze trzeciego zjem.... :classic_cool:

piekne,hehe

Gość Gevaar
czemu jej nie podejrzewales? przeciez ma cotton eye joe w stopce, a to najwieksza wieś na świecie :P (sam zespol nazywa sie redneck czyli WIEŚNIAK :D) pozdro siostra 🖐️ 😘

Gość Gevaar
wiem przy tym sie najlepiej czlowiek bawi :D kiedys to byly imprezy z takimi kawalkami hehehe